Αρχική Νέα Τοπικά Κίνηση-19, πρόταση για αναδασμό στην Αμανή

Κίνηση-19, πρόταση για αναδασμό στην Αμανή

10

 Η κρίση και η ανεργία μπορεί να αποτελέσουν κίνητρο για την επιστροφή του κόσμου στα χωριά και στην γεωργική παραγωγή, και αυτό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για αναγέννηση της Αμανής, τόνισαν τα μέλη της Εθελοντικής Κίνησης Αμανή-19.

Κατά τη διάρκειας συνέντευξης τύπου στη Βολισσό, επισημάνθηκε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν ενημερωτικές συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών και το πρώτο θέμα που θα τεθεί είναι ο αναδασμός της γης, με στόχο όσοι επιστρέψουν στα χωριά τους να έχουν την ευκαιρία να έχουν μεγαλύτερες εκτάσεις γης.

Παράλληλα ξεκίνησε η λειτουργία περιπτέρου στον κόμβο της Βολισσού όπου θα δίνονται πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό στους επισκέπτες της περιοχής. Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος ότι στελεχώνεται από 4 νέα κορίτσια της πανεπιστημιακής κίνησης AISEC που είναι από διαφορετικές χώρες και στα πλαίσια των φοιτητικών ανταλλαγών βρίσκονται στη Χίο.

Επίσης κάθε Σάββατο και όλο το καλοκαίρι  θα υπάρχει τουριστικό δρομολόγιο των ΚΤΕΛ και θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να  γνωρίσουν τόσο την Βολισσό όσο και τα υπόλοιπα χωριά αλλά και τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως το σπήλαιο στο Αγ. Γάλας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΕΡΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαταναλώστε τοπικά
Επόμενο άρθροΑμεση επέμβαση Πυροσβεστικής στον Κοφινά