Αρχική Νέα Τοπικά Ιπτάμενη Νύφη στα Θυμιανά

Ιπτάμενη Νύφη στα Θυμιανά

158

Αν ο γάμος είναι ένα τολμηρό εγχείρημα, η Αννα και ο Τζον από τη Νορβηγία προτίμησαν να το αντιμετωπίσουν σαν ένα παιχνίδι διακοπών.
Ερωτευμένοι με την Ελλάδα και τη Χίο, την οποία επισκέπτονται ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους πραγματοποιώντας πολιτικό γάμο στην παραλία του Καρφά που τόσο αγάπησαν. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι η νύφη θα πετούσε στα σύννεφα από την χαρά της.
Τολμηρή η Αννα αποφάσισε να φθάσει στον τόπο του μυστηρίου με έναν κάθε άλλο παρά πατροπαράδοτο τρόπο.
Κάνοντας θαλάσσιο αλεξίπτωτο, δένοντας έτσι τις χαρές των διακοπών με τη μοναδική μέρα του γάμου της.
Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης. Το ζευγάρι και οι κουμπάροι μπήκαν στο σκάφος, με το οποίο ξανοίχτηκαν στα βαθιά όπου η νύφη φόρεσε το αλεξίπτωτο και ανέβηκε στους αιθέρες για να προϋπαντήσει την ευτυχία της.
Φθάνοντας κοντά στην ακτή οι συγγενείς και φίλοι ξεσπούν σε χειροκροτήμτα. Ένα αεράκι φαίνεται να οδηγεί τη νύφη σε απότομη προσθαλάσσωση, αλλά το σκάφος αλλάζει πορεία και ο άνεμος σηκώνει γλυκά το αλεξίπτωτο ψηλά, προς ευχαρίστηση του γαμπρού που από το σκάφος παρακολουθεί το δικό του άγγελο..
Για να κατέβουν στην ακτή χρειάστηκε να σηκώσουν τα μπατζάκια τους ώστε να μη βραχούν.
Ενώ ο Τζον με μια ιπποτική κίνηση σηκώνει την Αννα στην αγκαλιά του για να διανύσουν τα τελευταία μέτρα, μέχρι το σημείο όπου ο Δήμαρχος Αγίου Μηνά εκτελεί το μυστήριο.
Οι νεόνυμφοι δεν κρύβουν ότι είναι λίγο νευρικοί με το εγχείρημα, ενώ η νύφη  σημειώνει πως κρύωνε.
Οι σαμπάνιες που ανοίγουν έρχονται να τους ζεστάνουν, ενώ ο Δήμαρχος Αγίου Μηνά χαρούμενος σημειώνει πως είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο είναι οι γάμοι επισκεπτών.
Συνεπαρμένοι είναι και οι ντόπιοι από τον παράξενο τρόπο που έφθασε το ζευγάρι, τουλάχιστον όμως οι ηιλιωμένοι δεν θα… πετούσαν για να δείξουν τη χαρά τους.

 

Διαφήμιση
Επόμενο άρθροΜελέτη για νερό ανακοίνωσε η Ελπίδα Τσουρή