Αρχική Νέα Τοπικά ΝΤ ΑΔΕΔΥ- ανακοίνωση για τη σύσταση Προεδρείου

ΝΤ ΑΔΕΔΥ- ανακοίνωση για τη σύσταση Προεδρείου

5

 Εκτελεστική Γραμματεία ΝΤ Χίου της                                                                                                     ΑΠ 4

Χίος 6/4/2015

                                                                                                                                                                                Προς: ΜΜΕ

Ενημερωτικό 1


Θέμα: Συγκρότηση της ΕΓ

Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους ότι συνήλθε σήμερα 6/4/2015 η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, με παρόντα 8 από τα 9 μέλη. Ο πλειοψηφών συνδυασμός μέσω του Γ. Αμπαζή από την ΕΝΟΤΗΤΑ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), πρότεινε τη συγκρότηση της ΕΓ σε αντιπροσωπευτική βάση, προκειμένου να εκφραστούν οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που συγκροτούν την ΕΓ στο προεδρείο, με βάση και τη θέληση των συναδέλφων όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές των αντιπροσώπων. Έτσι, προτάθηκε Πρόεδρος απ’ την ΕΝΟΤΗΤΑ, αντιπρόεδρος απ’ το ΜΕΤΑ και Γραμματέας απ’ την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η εκπρόσωπος του ΜΕΤΑ κ. Σαραντινίδου, πρότεινε να δοθεί στο ΜΕΤΑ η θέση του Γραμματέα. Από την ΕΝΟΤΗΤΑ τονίστηκε μέσω του Γ. Αμπαζή ότι το Προεδρείο της ΕΓ πρέπει να ανταποκρίνεται στους νέους συσχετισμούς δυνάμεων έτσι όπως διαμορφώθηκαν. Κλείνοντας, κάλεσε τους συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ να σκεφθούν, να προβληματιστούν και να επανεξετάσουν τη στάση τους μπροστά στη νέα συνεδρίαση της ΕΓ την Τρίτη 22/4/2015.

Γι’ αυτό και εκλέχθηκαν σήμερα Πρόεδρος ο Γ. Αμπαζής και Γραμματέας η Σοφία Γατανά.

Από την Εκτελεστική Γραμματεία

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόσφυγες στη Χίο, ανακοίνωση Λιμεναρχείου
Επόμενο άρθροΓραφείο Τύπου στην 96 ΑΔΤΕ για καλύτερη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας