Αρχική Νέα Τοπικά Με τα μάτια του επισκέπτη- εργασία ομάδας φοιτητών Τμήματος Τουρισμού Πανεπιστημίου Μονάχου

Με τα μάτια του επισκέπτη- εργασία ομάδας φοιτητών Τμήματος Τουρισμού Πανεπιστημίου Μονάχου

12

 
Επίσκεψη Γερμανών φοιτητών και των συνοδών τους, από το Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου του Μονάχου πραγματοποιείται στο νησί που θα ολοκληρωθεί με τη δημόσια παρουσίαση των ευρημάτων τους τη Παρασκευή στις 7 μμ στην αίθουσα της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Εργαστηρίου Τοπικής και Νησιωτικής Ανάπτυξης- Τμήμα Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη, σκοπός της εργασίας των επισκεπτών είναι να δουν τη Χίο με το μάτι του υποψήφιου επισκέπτη του προορισμού ανακαλύπτοντας τα θέλγητρα του και τις δραστηριότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση τους, να εντοπίσουν ισχυρά σημεία και αδυναμίες και τέλος να κάνουν προτάσεις πολιτικής.

Η επίσκεψη ξεκινά με εκδρομή στην Αμανή τη Τρίτη με συνάντηση εργασίας το απόγευμα στις 4.30 στα Λιμνιά.
Τη Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδρομή στα νοτιόχωρα με δύο συναντήσεις εργασίας, μία στα Μεστά στις 1μμ και μία δεύτερη στο Citrus στον Κάμπο στις 8 μμ περίπου.
Στις συναντήσεις αυτές καλούνται να συμμετάσχουν όσοι επιχειρηματίες της κάθε περιοχής το επιθυμούν.
Τη Πέμπτη το πρωί θα υπάρξει επίσκεψη σε αξιοθέατα της πόλης της Χίου με βάση πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Χιου Ρένα Δαμίγου, που θα ολοκληρωθεί στο Δημαρχείο για συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού περίπου στις 12. Εκεί  μπορούν να παρευρεθούν όσοι επιχειρηματίες και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους φοιτητές.
Στη συνέχεια οι φοιτητές θα συγκεντρωθούν στο Πανεπιστήμιο για να ετοιμάσουν τη παρουσίαση τους σε συνεργασία με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ θα γίνουν και ορισμένες πρόσθετες συναντήσεις με άτομα από τη περιοχή της Χίου που ενδιαφέρονται καθώς και άλλα πρόσωπα κλειδιά που δεν θα έχουν συναντήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών: ψήφισμα για τη δίκη στελεχών- μελών της Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΟινούσσες: πρόσκληση για θέση ειδικού συνεργάτη στο Δήμο