Αρχική Νέα Τοπικά Κατασκήνωση Ατόμων με Αναπηρία- αιτήσεις και για συνοδούς στον Παγχιακό ΑΜΕΑ

Κατασκήνωση Ατόμων με Αναπηρία- αιτήσεις και για συνοδούς στον Παγχιακό ΑΜΕΑ

37

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ) διοργανώνει κατασκηνωτικό πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία για το έτος 2015 και καλούν  τα Άτομα με Αναπηρία, ηλικίας 10 έως 50 ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής καταθέτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο του Π.Σ.Α.μεΑ., μέχρι τις 5 Ιουνίου 2015. Για τα παιδιά που μένουν εκτός Χίου μπορούν οι γονείς να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Δημοκρατίας 8 Χίος, Τ.Κ. 82100.    

Μαζί με το Δελτίο Κατασκηνωτή, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να φέρει υπογραφές γονέα και ιατρού, καθώς και απλή φωτογραφία του κατασκηνωτή και να κατατεθεί στα γραφεία του ΠΣΑμεΑ μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, πρέπει να κατατίθενται γνωμάτευση Υγ. Επιτροπής ή ΚΕΠΑ, όπου θα αναγράφεται το είδος και το ποσοστό αναπηρίας του κατασκηνωτή, καθώς και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων.

Επίσης το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 5 Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα ως συνοδοί ή υποστηρικτικό προσωπικό με την ειδικότητα του νοσηλευτή, του ιατρού, του ναυαγοσώστη ή του βοηθητικού προσωπικού. Στην αίτηση των ενδιαφερομένων θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώνονται τα εξής: Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α., Α.Δ.Τ. και ΙΒΑΝ λογαριασμού που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω αντίστοιχες αιτήσεις (στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, και στις ιστοσελίδες www.amea-chios.gr και www.posgamea.gr) και αφού τις συμπληρώσουν να τις καταθέσουν στον Παγχιακό Σύλλογο Α.μεΑ. είτε  αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή ή courier.                                

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο γραφείο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Δημοκρατίας 8, Χίος, τηλέφωνο 22710-24194, e-mail: ameachio@otenet.gr) και στην Ιστοσελίδα του ΠΣΑμεΑ: www.amea-chios.gr, καθώς και της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ: www.posgamea.gr .

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                               ΜΙΧΑΛΑ ΣΟΦΙΑ                                                                        ΑΛΙΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε φορτηγό ΙΧ εν κινήσει στο Φραγκομαχαλά
Επόμενο άρθροΕκδήλωση ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των λαών