Αρχική Νέα Τοπικά Σπείρα επαγγελματιών εξαρθρώθηκε στη Μύκονο, αναλυτικά δελτίο τύπου

Σπείρα επαγγελματιών εξαρθρώθηκε στη Μύκονο, αναλυτικά δελτίο τύπου

23

                                                                       

 Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων που έγιναν σε σπίτια στη Χίο.

 Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος τριών (3) ατόμων, που εντοπίστηκαν στη νήσο Μύκονο

 Κατασχέθηκαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ

 Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 56.000 ευρώ

Πρόκειται χωρίς άλλο για επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, που επέστρεψε στους κατόχους τους το μεγαλύτερο μέρος και των κλοπιμαίων.
Η σπείρα ήταν καθαρά ελληνική, για να μην τα χρεώνουμε όλα στους αλλοδαπούς, ήρθε με το πλοίο της γραμμής στις 21 και έφυγε 23/7 με το πλοίο που πήγαινε Μύκονο, αλλά οι αστυνομικοί ήταν πιο… γρήγοροι. Αναλυτικά το δελτίο τύπου.

Εξαρθρώθηκε, το Σάββατο (25-07-2015) το απόγευμα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου και στελέχη Λιμενικών Αρχών, τριμελής σπείρα, που διέπραξε κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες στη Χίο.

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών (2 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας, 23, 24 και 29 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στη νήσο Μύκονο.

 Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες, ενεργώντας από κοινού, πρωινές και βραδινές ώρες της 21-07-2015, παραβίασαν εισόδους και παράθυρα σε τέσσερις (4) οικίες και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους αυτών, αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και διάφορα τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 56.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι κλοπές διεπράχθησαν σε σπίτια, στις περιοχές «Βροντάδος» και «Καρφάς» στη Χίο.

 Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.

 Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ:Οι κάτοικοι της Αμανής και του Πελινναίου στη Χίο έχουν εγκαταλειφθεί από γιατρούς
Επόμενο άρθροΣύλλογος θιγομένων από σχέδιο πόλης: Τι μας νοιάζει για το Σχέδιο Πόλης;