Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Κάλεσμα των γονιών για ενεργή συμμετοχή στα σχολεία

Κάλεσμα των γονιών για ενεργή συμμετοχή στα σχολεία

15

 
ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή των γονιών στη σχολική ζωή ζητά με ανοικτή επιστολή του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παύλος Καλογεράκης.
Εκφράζοντας τις ευχές του για χαρούμενο και αποδοτικό νέο χρόνο, διατυπώνει τις απόψεις του για τη συνεργασία διοικητικών συμβουλίων συλλόγων γονέων αλλά και όλων των γονιών με τους παράγοντες της εκπαίδευσης.
«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι χωρίς συμμετοχή στη διαδικασία της σχολικής ζωής και τη στήριξη των Δ.Σ. σας, δεν μπορέι να υπάρξει η πρόοδος που θέλουμε. Συμμετοχή και στήριξη δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη χρήματα. Ούτε μόνο επίσκεψη στο Σχολείο για να πάρουμε τους ελέγχους. Οι συμμετέχοντες συντελεστές της σχολικής ζωής, Διευθυντής σχολείου, Δ.Σ. Γονέων, σύλλογος Καθηγητών και Γονείς πρέπει να είναι άρρηκτα δεμένοι και προσανατολισμένοι στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινής διδακτικής διαδικασίας», σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Καλογεράκης.
Καλεί δε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους γονείς να μην έχουν ενδοιασμούς στο να διατυπώνουν προς το Δ.Σ. του συλλόγου τους, προς τη Διεύθυνση του Σχολείου ή προς τον ίδιο κάθε αίτημα ή πρότασή τους που αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαπανδρέου για Ακούγιου: “Παρακολουθούμε με προσοχή
Επόμενο άρθροΠαρόν της Περιφέρειας σε 4 εκθέσεις