Αρχική Νέα Τοπικά Επιμελητήριο Χίου: παραίτηση Αντιπροέδρου Β. Παππά λόγω κοινωνικής κουζίνας

Επιμελητήριο Χίου: παραίτηση Αντιπροέδρου Β. Παππά λόγω κοινωνικής κουζίνας

33


Η επιστολή- καταγγελία της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χίου για έλεγχο των κοινωνικών κουζινών, θέτοντας ως θέμα την υγιεινή των προσφύγων και την ασφάλεια των εθελοντών οδήγησε σε παραίτηση τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Παππά.

Ο κ. Παππάς που κατά την έκτακτη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Δ.Ε. να ζητήσει ελέγχους από την αρμόδια υπηρεσία υγιεινής & ασφάλειας και τονίζοντας πως για άλλους λόγους έγιναν οι καταγγελίες από επαγγελματίες- μέλη του Επιμελητηρίου κοινοποίησε χθες και εγγράφως την παραίτηση του στην οποία αναφέρει:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Επιμελητήριο έγινε φανερό, ότι υπάρχει διάσταση απόψεων για φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν το νησί -όπως είναι το προσφυγικό και η δράση των αλληλέγγυων-που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες μου. Υπάρχει αδυναμία σύγκλησης απόψεων, γι΄ αυτό θεωρό ηθικό χρέος μου, αλλά και για λόγους ευθιξίας -συν τοις άλλοις- σε θέματα που αφορούν την όψιμη λειτουργία και τις διαδικασίες της Δ.Ε, να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους της Διοικητικής Επιτροπής.


ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔύο ψηφίσματα για στήριξη της τοπικής οικονομίας λόγω προσφυγικού από Επιμελητήριο Χίου
Επόμενο άρθροΔιαφήμιση για το βόλεϊ- Ολυμπιακός & ΑΕΚ στον τελικό του Final4 κυπέλλου γυναικών