Αρχική Νέα Τοπικά Πρόγραμμα εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

17
Για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα εκδηλώσεων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περειφερειακής Ενότητας Χίου έχει ως εξής:

 

Ώρα 7:00 ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης παιανίζοντας θριαμβευτικά εμβατήρια.

Ώρα 8:00 ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ-Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ)με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ και στρατιωτικού τιμητικού αποσπάσματος.
Ώρα 11:00 ΤΕΛΕΣΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών  κ. Μ ά ρ κ ο υ. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Χονδρέλη Ιωάννη, Διευθυντή Γυμνασίου Κάμπου.
Ώρα 11:45 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο Ηρώο των Πεσόντων.
Ώρα 12:00 ΠΑΡΕΛΑΣΗ της Φιλαρμονικής του Δήμου, των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, παλαιών Πολεμιστών, των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Οδηγών και Προσκόπων, τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, των μαθητών και μαθητριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σπουδαστών ΑΕΝ Χίου και ΑΕΝ Οινουσσών, αντιπροσωπευτικών τμημάτων του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ.
Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει δεξίωση από το Δήμο Χίου στο Δημαρχιακό  Μέγαρο για τις Αρχές και το κοινό.
Ώρα 16:30  ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στο Λιμενοβραχίονα Χίου
Ώρα 17:00 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας της πόλης της Χίου.
Ώρα 17:40 ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ Ιεράς Εικόνος Παναγίας Ευαγγελιστρίας της πόλης Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓ. Αμπαζής: Αυτοτελής οργάνωση και δράση των εργαζομένων ενάντια σε κυβέρνηση – κεφάλαιο
Επόμενο άρθροΠαρέλαση χωρίς πανό διαμαρτυρίας- ποια τμήματα κέρδισαν τα χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)