Αρχική Νέα Τοπικά Παρέλαση χωρίς πανό διαμαρτυρίας- ποια τμήματα κέρδισαν τα χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέλαση χωρίς πανό διαμαρτυρίας- ποια τμήματα κέρδισαν τα χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

82


Χωρίς πανό ήταν η φετινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, αυτή τη φορά δεν βρέθηκε κανένας διαμαρτυρόμενος πολίτης ή φορέας.

Οι μαθητές παρέλασαν κανονικά, όπως και οι πολιτιστικοί σύλλογοι.
Μικρή παραφωνία οι φόρμες αθλητών με… σπόνσορα, όπως και ο… οίστρος στην απαγγελία ποιημάτων από τις κυρίες που είχαν αναλάβει αυτή την δουλειά.Πολύ όμορφη στιγμή οι γυναίκες καπετάνιοι της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, που μακάρι μαζί με τις συναδέλφισες τους μηχανικούς να βρίσκουν και εταιρείες που θα τις δέχονται για το εκπαιδευτικό καταρχήν ταξίδι τους.
 Η Ακαδημία Μηχανικών και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου απέσπασαν τα περισσότερα χειροκροτήματα, μαζί με τα λυκόπουλα αλλά και το μαραθωνοδρόμο μας Χριστόφορο Μερούση όταν με το γιο του αγκαλιά ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων!


Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Περιφερειάρχης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και τις Ένοπλες Δυνάμεις ο (νέος) Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Γεώργιος Μπικάκης.
Δηλώσεις στο τέλος της παρέλασης έκαναν η κα Καλογήρου και ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης. 

Όσο για την Περιφερειάρχη ας ελπίσουμε ότι θα είδε εκ νέου και το Κάστρο της Χίου που με έτοιμη μελέτη περιμένει να μπει στο νέο ΕΣΠΑ και να μην είναι αληθή τα σενάρια που θέλουν από τα 6 εκατομμύρια ΕΥΡΩ στον τομέα του Πολιτισμού, τα 4 να οδεύουν προς Λήμνο (κύρια) και Λέσβο.


Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΗμερίδα από τη ΜΕΤΑδραση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα