Αρχική Νέα Τοπικά Πεζοπορία στα μονοπάτια της Βολισσού

Πεζοπορία στα μονοπάτια της Βολισσού

35

 

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού «ο Όμηρος»  και οι Φίλοι των Μονοπατιών της Χίου  προσκαλούν στην  πεζοπορία, που θα γίνει την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 με σημείο εκκίνησης το λιμανάκι των Λιμνιών Βολισσού στις 11 το πρωί.

Δηλωσεις συμμετοχής  στα τηλ 6972993621 κα Μαρία Κακάνη, τηλ 6938605179 κ.Γιωργος Χαλατσης η στην ηλεκτρονική διεύθυνση sillogospolitistikos@yahoo.gr  μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2016 . 
Θα πραγματοποιηθουν 2 πεζοπορικές διαδρομές. Η πρωτη 5 χλμ.  μικρής δυσκολίας και η δεύτερη 10 χλμ. μέτριας  δυσκολίας  και ο κάθε ένας από τους ενδιαφερομενους  θα δηλώνει σε ποιά  επιθυμεί να συμμετάσχει. 
Υπάρχει ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων ανά διαδρομή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Θα υπάρξει δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο από την Χίο,  εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, με κόστος εισητηριου ανά άτομο 7 €. Ώρα αναχώρησης από Χίο 08.45′ από τον σταθμό ΚΤΕΛ. Ώρα αναχωρησης από Βολισσό 17.00′
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν κατάλληλη ενδυμασία και τον απαιτούμενο στοιχειωδη εξοπλισμό (παπούτσια πεζοπορίας, νερό κλπ). Οι οδηγοί  της  πεζοπορίας έχουν τη δυνατότητα να μην επιτρέψουν την συμμετοχή  όσων δεν τα διαθέτουν.
Επισημαίνεται ότι οι διοργανωτές και οι οδηγοί έλαβαν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν ατυχήματα. 
Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν την επικινδυνότητα ανάλογων δράσεων, να διαθέτουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή τους και να είναι υγιείς. Τέλος για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά τον χρόνο διεξαγωγής της διαδρομής, θα πρέπει να ενημερωθούν ατομικά 
                Για                                                                                              Για
τον Πολιτιστικό σύλλογο                                    τους φίλους των μονοπατιών Χιου
          Ο ΟΜΗΡΟΣ
           ο  πρόεδρος                                                                                                                                             Μιχάλης Ζαρταλούδης                                                             Γιώργος Χαλάτσης 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύγκρουση με τραυματισμό μεταξύ ομάδας (τελικά) Ιρανών στη ΒΙΑΛ
Επόμενο άρθροΣυμπλοκές και 5 τραυματίες το βράδυ στο Κέντρο Κράτησης προσφύγων στη ΒΙΑΛ