Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Βραβεύσεις μαθητών, αθλητών την Παρασκευή

Βραβεύσεις μαθητών, αθλητών την Παρασκευή

27


 Πραγματοποιείται την Παρασκευή η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και σπουδαστών του Αιγαίου που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό.
Το Υπουργείο Αιγαίου συνεχίζοντας την πολιτική του για άρση της απομόνωσης των μικρών νησιών και παροχή κινήτρων στους μαθητές και γενικότερα στη νεολαία για ευγενή άμιλλα και μόρφωση, χορηγεί για μια ακόμα χρονιά βραβεία και υποτροφίες σε μαθητές και σπουδαστές που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η εκδήλωση απονομής των βραβείων και υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου, την ερχόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί.
Παρών θα είναι εκτός του οικοδεσπότη Υπουργού Αιγαίου κ. Νίκου Σηφουνάκη και ο Υπουργός Παιδείας κ. Πέτρου Ευθυμίου.
Την τελετή βράβευσης θα προλογίσουν οι συγγραφείς Σοφία Ζαραμπούκα και Ζωρζ Σαρρή.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν:
* Οι δυο καλύτεροι σε βαθμολογία μαθητές κάθε Γυμνασίου μικρού και δυσπρόσιτου νησιού του Αιγαίου κατά το σχολικό έτος 2001 – 2002 που συνέχισαν τις σπουδές του στο Λύκειο.
* Οι ερασιτέχνες αθλητές σωματείων του Αιγαίου που είναι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων ή μέσων επαγγελματικών σχολών, ή φοιτητές ανωτέρων και ανωτάτων σχολών και οι οποίοι έχουν επιτύχει σε διεθνείς ή πανελλήνιους αγώνες.
* Οι σπουδαστές του προπαρασκευαστικού και επαγγελματικού σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου που πρώτευσαν το Α΄, Β΄ και Γ΄ έτος στους τομείς της γλυπτικής, της ζωγραφικής, της μαρμαροτεχνίας και του αρχιτεκτονικού σχεδίου


Στο σχετικό link μπορέιτε να δείτε τα ονόματα των μαθητών και αθλητών από το νομό Χίου που θα βραβευτούν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτασιμότητα στα σχολεία Βουνακίου, αναζητούνται οι προκάτ αίθουσες
Επόμενο άρθροΕγγύηση φρεσκάδας από Μυτιλήνη, διαμαρτυρία Επιμελητηρίου