Αρχική Ομογένεια Χορός συλλόγου Κουρουνιωτών- Εγρηγοριανών

Χορός συλλόγου Κουρουνιωτών- Εγρηγοριανών

29


Τον ετήσιο χόρο τους πραγματοποιούν αυτό το Σάββατο οι Κουρουνιώτες και Εγρηγοριανοί της Αττικής.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «΄Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», ενημερώνει τα μέλη του -και όχι μόνο- πως ο χορός θα γίνει στην αίθουσα των Ποντίων “ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ”, επί της οδού Δαβάκη 10 και Δοϊράνης στην Καλλιθέα.
Μάλιστα φέτος ικανοποιώντας ένα αίτημα πολλών μελών, αποφάσισε να καλέσει ορχήστρα από τη Χίο και συγκεκριμένα την ορχήστρα του Βαρκάρη.
«Ο πρόεδρος και τα μέλη τού Δ.Σ. καλούν όλους τούς Κουρουνιώτες και Εγρηγοριανούς και τούς φίλους τους Χιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή τού Συλλόγου. Η τιμή τής πρόσκλησης είναι 20€», σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση..


Η Γενική Συνέλευση τού Συλλόγου
Εξάλλου προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Μαρτίου είναι η τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. τού Συλλόγου στα γραφεία του Πειραιώς 43, 4ος όροφος, στην Πλατεία Κουμουνδούρου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχομένου Δ.Σ. για τον προηγούμενο χρόνο
2. Οικονομικός απολογισμός για την ίδια περίοδο
3. Υποβολή και αποδοχή υποψηφιοτήτων.
Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία (δηλαδή να παρευρίσκονται στη Γ.Σ. το 1/3 τών ταμειακώς τακτοποιημένων μελών) η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επομένη Κυριακή 6 Απριλίου στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν παρευρεθούν.
Οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Απριλίου (αν επιτευχθεί απαρτία) ή στις 13 Απριλίου (αν δεν επιτευχθεί απαρτία) στα γραφεία τού Συλλόγου, από τις 10 πμ μέχρι τις 3 μμ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Οικολογίας καλεί Νομαρχία
Επόμενο άρθροΥποτροφίες από REVOIL