Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Εκδηλώσεις για επαγγελματικό προσανατολισμό

Εκδηλώσεις για επαγγελματικό προσανατολισμό

33


Το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων φαίνεται ότι απασχολεί έντονα γονείς και εκπαιδευτικούς. Προς αυτή την κατεύθυνση η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει δύο εκδηλώσεις όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου.


Η πρώτη αφορά συζήτηση σε μορφή στρογγυλής τράπεζας όπου έχουν κληθεί να καταθέσουν διάφοροι παράγοντες του τόπου μας κι ο στόχος είναι η ενημέρωση των νέων για μερικά χαρακτηριστικά μερικών επαγγελμάτων καθώς και για δυνατότητες που προσφέρει ο τόπος μας. Η συζήτηση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 6 : 30 το απόγευμα.


Η δεύτερη εκδήλωση αφορά συνδιοργάνωση ομιλίας με την Ένωση Γονέων με ομιλητή τον καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Κατσανέβα, το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Ομήρειο.

Εξάλλου συνέντευξη τύπου με θέμα τις ενέργειες της Ένωσης Γονέων για την στήριξη των νέων στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους θα παραχωρήσει η Ένωση, την Παρασκευή στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Χανδρή.Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα των βαλκανικών πολέμων στη Βουλή
Επόμενο άρθροΚΗΦΙΣΙΑ επί σκηνής