Αρχική Πολιτισμός ΚΗΦΙΣΙΑ επί σκηνής

ΚΗΦΙΣΙΑ επί σκηνής

66 Στην κοσμοπολίτικη «ΚΗΦΙΣΙΑ» θα μας ταξιδέψει η παράσταση που ήδη ετοιμάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου
Το θεατρικό έργο «Κηφισιά» των Κεχαϊδη- Χαβιαρά θα ανέβει σε σκηνοθεσία του (χιώτη) Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Δημήτρη Παπασταμάτη.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Μπενάκη, Ελένη Αμπανούδη, Αγκούστα Λυκουρίνα και Χρύσα Παππά. Σκηνογράφος είναι ο Γιώργος Μουτσάτσος, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Κωνσταντίνος Χαριτάτος, ενώ εθελλοντικά προσφέρει την εργασία της η Αννα Καμπά (είναι μέλος και του Δ.Σ.) ως Διευθύντρια Σκηνής και Βοηθός Σκηνοθέτη.
Το συμβούλιο βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να εγκρίνει ένα μειωμένο, σε σχέση με τον αρχικό, προϋπολογισμό αφού από περίπου 60.000 ΕΥΡΩ κατέβηκε στις 49.711 ΕΥΡΩ.
«Το πετύχαμε ίστερα από αρκετό τρέξιμο και προσπάθειες», σημείωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Κωνσταντίνος Μάριος Ξύδας.
Στην πρεμιέρα της παράστασης προσκεκλημένοι θα είναι και οι συγγραφείς του έργου.
Ο οικονομικός προϋπολογισμός του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου για το τελευταίο τρίμηνο του 2002 αποτέλεσε εξάλλου αντικείμενο συζήτησης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εχοντας χαρακτήρα ενημερωτικό για την εικόνα που παρουσιάζει η επιχείρηση και όχι απολογιστικό για το που βρίσκεται, η σχετική εισήγηση δεν θεωρήθηκε τελικά σκόπιμο να ψηφιστεί. Οπως χαρακτηριστικά επισήμανε το μέλος του δ.σ. Μαρία Φούτσου, πως είναι δυνατόν να ψηφίσουν αυτοί ως νέο συμβούλιο από την ώρα που οι προκάτοχοί τους δεν το είχαν πράξει. 
Σύμφωνα με τον Πρέοδρο Στέλιο Μακριά, το σημαντικό είναι οι προϋπολογισμοί να έγιναν σύννομα και τα έξοδα σωστά. Ο προϋπολογισμός των τελευταίων για το τέταρτο τρίμηνο του 2002 ανερχόταν σε 406.936 ΕΥΡΩ ενώ τα προϋπολογισθέντα έσοδα σε 355.917 ΕΥΡΩ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις για επαγγελματικό προσανατολισμό
Επόμενο άρθροΘανάσης Βαρίνος για απελευθέρωση ακτοπλοϊας