Αρχική Ομογένεια ΜΙΣ Χίος 2003

ΜΙΣ Χίος 2003

34


 Είναι γνωστό πως οι ομογενείς μας έχουν δώσει μια διαφορετική διάσταση στο θεσμό της ΜΙΣ ΧΙΟΣ. Περνώντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της ομορφιάς της ψυχής το περασμένο Σάββατο στο χορό που διοργάνωσε (22 Φεβρουαρίου) με μεγάλη επιτυχία ο Παγχιακός ΚΟΡΑΗΣ Νέας Υόρκης (στο πολυτελές TERRACE ON THE PARΚ) τον τίτλο για το 2003 κατέλαβε η 22 χρονη Καλλιόπη Σιταρά.
Γεννημένη στη Νέα Υόρκη η ίδια, ο πατέρας της Σταύρος Σιταράς είναι από το Θολοποτάμι και η μητέρα της Μαρκέλλα από τις Καρυές.
Η νέα Μις είναι φοιτήτρια του PAGE UNIVERSITY και σπουδάζει για Ορκωτός Λογιστής. Τώρα εργάζεται σα Βοηθός σε Νομική Φίρμα της Ν.Υ.. Τα ενδιαφέροντά της είναι καράτε, μπαλλέτο ενώ είναι και σε τιμητική αδελφότητα του Πανεπιστημίου της.
Το ερχόμενο καλοκαίρι, ως είθισται, θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ για μια εβδομάδα στη Χίο, προσφορά του Οίκου ΧΑΝΔΡΗΣ, ενώ τα εισιτήρια τα χορηγεί ο Παγχιακός ΚΟΡΑΗΣ ΝΥ
Το ίδιο βράδυ, όπως μας ενημερώνει ο κ. Μάνος Μωραϊτης, ανακοινώθηκε πως η ΜΙΣ ΧΙΟΣ 2002 κα Κοσταρή συγκέντρωσε το ποσό των $2,700 για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες της Χίου, το οποίο και θα αποσταλεί μέσω του ΚΟΡΑΗ.
Επίσης παραδόθηκε το ποσό των $3,000 σε Ελληνικό Σχολείο της Κοινότητας της Ζωοδόχου Πηγής της Νέας Υόρκης.
Εξάλλου θα δοθούν από $1,000 στο ελληνικό τμήμα του QUEENS COLLEGE, στο Ελληνικό Τμήμα του SAINT JOHN UNIVERSITY και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαλεύει τρίτη θέση ο Ν.Ο.Χ
Επόμενο άρθροΝέο ΔΣ στον Ομιλο Επιμόρφωσης Γονέων