Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Οι γονείς του 3ου Δημοτικού ευχαριστούν

Οι γονείς του 3ου Δημοτικού ευχαριστούν

38

 Την ικανοποίησή του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού Σχολείου Χίου για την εξέλιξη με το θέμα των προκάτ αιθουσών και την τοποθέτησή τους στο προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος (3ου και 8ου δημοτικού).
Στην ανακοίνωση ο σύλλογος δεν ξεχνά όσους τους βοήθησαν από πολιτικούς μέχρι… δημοσιογράφους.
«Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει με χαρά τη δικαίωση των αγώνων του, με την αποσοτλή και τοποθέτηση προκάτ αιθουσών στο σχολείο.
Σκοπός μας ήταν να στεγαστούν σε αυτά οι μαθητές κατά το διάστημα που θα γίνεται η αντισεισμική στήριξή του. Με την παραλαβή αυτών εξασφαλίσαμε την ασφάλεια των παιδιών μας για όσο διάστημα θα διαρκέσει το έργο. Επιτύχαμε την απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου. Αποφύγαμε την οικογενειακή μας αναστάτωση και τα μεγάλα εμπόδια που θα δημιουργούνταν στις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μας (ξένες γλώσσες, κολύμβηση κλπ.) δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την ταχύτερη εκτέλεση του έργου, αλλά και την εξυπηρέτηση αργότερα διαφόρων αναγκών της παιδείας στο νησί μας που αφορούν τους χώρους των σχολείων (επισκευές σχολείων, νηπιαγωγεία, έλλειψη βοηθητικών χώρων κλπ.).
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε,καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου των Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, την Υφυπουργό Υγείας κ. Ελπίδα Τσουρή, για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί το αίτημά μας. Τα ΜΜΕ, μα ιδιαίτερα το συγκρότημα της «Αλήθειας», την εφημερίδα «Πολίτης» και τους δημοσιογράφους Θοδωρή Πυλιώτη, Αγγελική Χατζηδημητρίου, Χριστίνα Ψυλλή, Αρετή Σταμούλη και Γιώργο Παγούδη, που πάντα πρόθυμα πρόβαλλαν τις απόψεις μας στη Χιακή κοινωνία και όχι μόνο, και συνέβαλλαν μέγιστα στη δικαίωση του αγώνα μας».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαθαρή Δευτέρα: Η εξουσία στον “Αγά”
Επόμενο άρθρο” Λιλιπούτειος” σκακιστής