
Παραιτήθηκε η Κλαίρη Κωστάλα από το δημοτικό συμβούλιο στα πλαίσια των αρχών της παράταξης, η οποία έχει αποφασίσει ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος να παραιτείται μετά την παρέλευση του έτους ώστε οι 4 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να περάσουν από το δημοτικό συμβούλιο στα πλαίσια της συλλογικότητας και της απόκτησης εμπειρίας.
Η Κλαίρη Κωστάλα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της συμβάλλοντας με τη γνώση της στα θέματα Τοπικής αυτοδιοίκησης και τη δράση της στο να φανεί η Παράταξη αντάξια των προσδοκιών του λαού μας. Βρέθηκε σε όλα τα μετερίζια των δημοτικών μας προβλημάτων και στάθηκε στο πλευρό των χειμαζόμενων δημοτών μας.
Ο επικεφαλής της παράταξης ανακοινώνοντας την παραίτησή της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του στον άνθρωπο και δημοτική σύμβουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά της και στο δικό του έργο, τονίζοντας ότι κερδισμένη δεν είναι από την παρουσία της στο ΔΣ μόνο η παράταξή μας αλλά και συνολικά το δημοτικό συμβούλιο.
Επεκτείνοντας τη σκέψη του πρόσθεσε ότι η πίστη της παράταξης σε αυτές τις αρχές είναι ακόμα μια απάντηση σε όσους κακόβουλους μιλούσαν για καπελώματα του ΚΚΕ στους συμμάχους του, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια ή δικαιολογώντας τη στήριξή τους στις δυνάμεις του δικομματισμού.
Την Κλαίρη αντικατέστησε ο επίσης καταξιωμένος άνθρωπος, εκπαιδευτικός και στέλεχος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Μανώλης Κάλας.
Η επιστολή παραίτησης είναι η παρακάτω:
«Κύριοι,
Σας γνωρίζω ότι παραιτούμαι από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου , στα πλαίσια της απόφασης της παράταξης μας να υπηρετήσουν, στα τέσσερα χρόνια του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου στην θέση του δεύτερου συμβούλου που μας αναλογεί , οι τέσσερεις πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι.
Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δ.Ομηρούπολης , έλαβε αυτή την απόφαση αποδεικνύοντας στην πράξη τις αρχές του πλουραλισμού και της πολυφωνίας που αντιπροσωπεύουν την παράταξή μας.
Στη θέση αυτή για το 2009 θα είναι ο Μανώλης Κάλλας.
Πιστεύοντας ότι συνέβαλα για το χρόνο αυτό κι εγώ στη θετική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και εύχομαι Καλή Αγωνιστική Χρονιά σε εσάς και στο Δημοτικό Συμβούλιο με στόχο πάντα το καλό του των Δημοτών.
Με τιμή
Κλεάνθη Γιομέλου -Κωστάλα







