Αρχική Νέα Τοπικά Αν. Μιχαηλίδης: Aνοχύρωτη πόλη η Χίος στην covid-19

Αν. Μιχαηλίδης: Aνοχύρωτη πόλη η Χίος στην covid-19

89

“Ανοχύρωτη πόλη παραμένει η Χίος έναντι της covid 19 με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Την στιγμή που τα κρούσματα από τον κορoνoϊό αυξάνονται δραματικά, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο νησί μας, το Υπουργείο Υγείας αδιαφορεί για την ουσιαστική ενίσχυση των δημόσιων δομών Υγείας με μόνιμο προσωπικό, οδηγώντας το σύστημα στα όριά του”, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ- προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Μιχαηλίδης, η οποία να σημειωθεί έγινε πριν τις 22/10, όταν ξεκίνησαν τα τεστ στη ΒΙΑΛ.

“Τα Κέντρα Υγείας και τα Αγροτικά Ιατρεία παραμένουν χωρίς προσωπικό καθαριότητας, ενώ κατά τα άλλα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παράλληλα με ευθύνη του Υπουργού Μετανάστευσης, δεν έχουν προσληφθεί γιατροί για τα ιατρεία covid 19 της ΒΙΑΛ, την στιγμή που δεκάδες άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα και κάποιοι νοσούν”, σημειώνει ο γιατρός στο επάγγελμα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά την ανάγκη για άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο της Χίου, επαρκή στελέχωση των δομών υγείας στη ΒΙΑΛ και διενέργεια μαζικών τεστ κατά τρόπο οργανωμένο στον πληθυσμό. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί την πραγματικότητα κα να εγκαταλείψει τα επικοινωνιακά παιχνίδια με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙατρικός Σύλλογος Χίου: καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στη ΒΙΑΛ- ακόμα 22+2 το Σάββατο
Επόμενο άρθροΤεστ στην πλατεία Βουνακίου την Κυριακή- η εικόνα της ΒΙΑΛ