Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ανδρέας Μιχαηλίδης: Aπό το μαξιλάρι θα μείνει μόνο η… μαξιλαροθήκη

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Aπό το μαξιλάρι θα μείνει μόνο η… μαξιλαροθήκη

161

Για το ταμειακό μαξιλάρι που είχε δημιουργηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και απαξίωνε συστηματικά η ΝΔ μέχρι πρόσφατα που ανακάλυψε τη χρησιμότητά του, μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.
Η διαχείριση του ποσού αυτού γίνεται με απόλυτα αδιαφανή τρόπο, χωρίς να γίνεται γνωστό ποιο ακριβώς μέρος του και για ποιο συγκεκριμένο σκοπό διοχετεύεται, έτσι ώστε τελικά από το μαξιλάρι «θα μείνει μόνο η μαξιλαροθήκη»», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Α. Μιχαηλίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλία ώστε οι προθέσεις τις κυβέρνησης ως προς τα ταμειακά διαθέσιμα, οι οποίες παραμένουν επικίνδυνα ασαφείς, να ξεκαθαριστούν με δημόσιο και υπεύθυνο τρόπο.

Ηχητικό αρχείο της συνέντευξης

Αναφερόμενος στο μεγάλο πλήγμα που ήδη καταγράφεται στον τουρισμό, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι στη Χίο, το Πάσχα έφυγε χωρίς προσέλευση τουρίστα στο νησί, όλοι οι σύλλογοι και φορείς του τουρισμού στο νησί δηλώνουν την πλήρη απόγνωσή τους, η θερινή τουριστική περίοδος προοιωνίζεται εξαιρετικά προβληματική, με τις ακυρώσεις να είναι ο κανόνας.

Είναι σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης, δεν αναλαμβάνει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία, απαιτείται εμπροσθοβαρής και άμεση ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας που δεν συμβαίνει σήμερα, κάτι που όπως προειδοποίησε δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στην ανάταξη της οικονομίας, καθώς δεν στηρίζεται στο μέτρο που πρέπει να στηριχθεί.

Διαφήμιση