Αρχική Νέα Τοπικά Αντιδημαρχία η Αμανή, αναλαμβάνει ο Κ. Ζωάννος

Αντιδημαρχία η Αμανή, αναλαμβάνει ο Κ. Ζωάννος

125

“Παρά τις αντιξοότητες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προέκυψαν όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο η πορεία της πρώτης χρονιάς της Δημοτικής μας Αρχής κατέστη απόλυτα επιτυχημένη και παραγωγική, ενώ οι πρωτόγνωρες δυσκολίες δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να εμποδίσουν τις σοβαρές προσπάθειες και τον αγώνα υπέρ τόπου μας και των ανθρώπων μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Χίου που με απόφαση του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη ορίστηκε η θητεία των Αντιδημάρχων.
“Σε αυτή την προσπάθεια του Δημάρχου συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στάθηκαν οι Αντιδήμαρχοι που καθημερινά έδιναν το δικό τους αγώνα, συμπράττοντας δημιουργικά. Τους απευθύνει για αυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ”,σημειώνεται στο δελτίο τύπου ανακοινώνοντας ότι “το ίδιο επιτυχημένο σχήμα ανανεώνεται για ακόμα μία χρονιά, βρίσκοντας όλους τους αντιδημάρχους στις θέσεις τους με μία μόνη προσθήκη που αφορά στο διορισμό Αντιδημάρχου Αμανής.

“Η συγκεκριμένη επιλογή καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία της Βόρειας Χίου για το νησί μας, ενώ επιπλέον δίνεται έμφαση στο όραμα της Δημοτικής μας Αρχής για τη σύμμετρη ανάπτυξη τόσο του κέντρου αλλά και της περιφέρειας του νησιού.

Αντιδήμαρχος Αμανής ορίζεται ο Κυριάκος Ζωάννος, ο οποίος διατελεί και πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου”.
Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον προς το παρόν η συνεργαία με τους πρώην αντιδημάρχους της Δημοτικής Αρχής Βουρνού, Γιώργο Μπελέγρη και Ανδρέα Βεργίτση δεν έχει χρώμα… αντιδημαρχίας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ Χίου: για τις συνεργασίες στην τοπική αυτοδιοίκηση, σχόλιο για Χριστόφα
Επόμενο άρθροΦωτιά στις Μυκήνες: Η μικρότερη, για την Μενδώνη, «δυνατή φθορά»