Αρχική Νέα Τοπικά Ανυπότακτοι Χιώτες, περιφρούρηση στο “17”

Ανυπότακτοι Χιώτες, περιφρούρηση στο “17”

1931

«Είμαστε αναγκασμένοι να πούμε όχι», δήλωσαν εκατοντάδες Χιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα αιρετών- πολιτών και πραγματοποίησαν συγκέντρωση το απόγευμα της Κυριακής στο 17ο χιλιόμετρο της οδού Χίου- Βολισσού, όπου έχει γίνει η επίταξη έκτασης για δημιουργία Κλειστού Κέντρου Κράτησης προσφύγων- μεταναστών.
Οι κάτοικοι, κάθε ηλικίας και επαγγελματικής δραστηριότητας δήλωσαν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την περιοχή.

Ηδη από χθες έχουν ξεκινήσει βάρδιες περιφρούρησης, που πλέον θα είναι σε 24ώρη βάση, έτσι ώστε να δοθεί το σύνθημα και να εμποδιστεί η μεταφορά μηχανημάτων στην περιοχή. Αντίθετα αναμένονται νωρίς αύριο να βρεθούν στο Αίπος βαρέα οχήματα του Δήμου Χίου, μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, 22/2/20.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, ενώ το παρών τους έδωσαν και οι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Παντελής Βρουλής και Νίκος Νύκτας· όλοι στελέχη της ΝΔ, καθώς επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.
Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές κάλεσαν τον κόσμο να εγγραφεί στις καταστάσεις για τις δίωρες βάρδιες, επί 24ώρη βάση, ενώ τόνισαν ότι όσες διμοιρίες ΜΑΤ και να έρθουν, θα αντιμετωπίσουν την ενότητα του κόσμου.

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: voreioaigaio.ert.gr/

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου: η Κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε τη σύγκρουση με την κοινωνία και φέρνει τα ΜΑΤ
Επόμενο άρθροΚούνιες για παιδιά με αναπηρία στις παιδικές χαρές της Πάτρας!, του Ν. Ροδίτη