Αρχική Νέα Τοπικά Χίος Μπροστά: Αμεσα να πληρωθεί και να επιστρέψει και πάλι στην υπεράσπιση...

Χίος Μπροστά: Αμεσα να πληρωθεί και να επιστρέψει και πάλι στην υπεράσπιση του Θόλους η δικηγόρος του Δήμου

527

“Για άρτο και θεάματα σκορπούν τα χρήματα του δημότη αφειδώς. Για την προάσπιση της δημοτικής περιουσίας αφήνουν απλήρωτη τη δικηγόρο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά”, μετά την είδηση ότι η δικηγόρος Αναστασία Καρατζά που μέχρι τώρα εκπροσωπούσε το Δήμο στα δικαστήρια για την προάσπιση της δημοτικής περιουσίας στο Θόλος παρέδωσε το φάκελο γιατί παραμένει απλήρωτη…

“Η δημοτική αρχή Κάρμαντζη υπονομεύει ανοικτά πλέον την προσπάθεια προάσπισης της δημοτικής περιουσίας. Αρνείται εδώ και πολύ καιρό με διάφορες αστείες προφάσεις να προχωρήσει τις διαδικασίες πληρωμής της δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της δημοτικής περιουσίας στο Θόλος”, σημειώνει η παράταξη του Γιάννη Καραβασίλη και συνεχίζει:

“Είναι γνωστό ότι ο κ. Κάρμαντζης αποτελεί το συνέταιρο στην καταστροφή της Χίου του κ. Μηταράκη. Είναι γνωστή η θέση του κ. Κάρμαντζη υπέρ της δημιουργίας υπερδομής, πάντα το πρότεινε.
Έκανε βέβαια κάποιες στιγμές τον επαναστάτη για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Χιωτών.
Είναι γνωστή η αδιαφάνεια στη διαχείριση και η σπατάλη του χρήματος των δημοτών με τις δεκάδες αναθέσεις και τις προσλήψεις.

“Στην περίπτωση όμως του Θόλου το θέμα δεν είναι μόνο η υπερδομή, αλλά και η προάσπιση της περιουσίας του Δήμου. Απέναντι σε αυτό ο κάθε Δήμαρχος έχει μόνο μία υποχρέωση που ορίζεται από το νόμο:
Να προασπίζεται την περιουσία του Δήμου. Αυτά πιθανώς ο κ. Κάρμαντζης να τα θεωρεί «ψιλά γράμματα» προκειμένου να εξυπηρετήσει τον πολιτικό του alterego.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις διαδικασίες (οικονομική υπηρεσία, οικονομική επιτροπή και απόφαση ΔΣ εφόσον χρειάζεται) για την πληρωμή της δικηγόρου και την επαναφορά της στην υπόθεση.
Θυμίζουμε ότι υπάρχει ήδη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε όλες ενέργειες προβλέπονται για την αναζήτηση ευθυνών για παράβαση καθήκοντος”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤέλη Μαρτίου θέλουν εγκαίνια για παθολογική- ψυχιατρική- Ικανοποιημένοι δηλώνουν Μηταράκης – Ροϊλός, αντίδραση ΣΕΣΝΟΧ (video)
Επόμενο άρθροΕκδήλωση μνήμης και τιμής για τους “συρματένιους” αγωνιστές Μαυράκη, Πίττα (video)