Αρχική Νέα Τοπικά Παρέδωσε το φάκελο του Θόλους η δικηγόρος Αν. Καρατζά- την έχει αφήσει...

Παρέδωσε το φάκελο του Θόλους η δικηγόρος Αν. Καρατζά- την έχει αφήσει απλήρωτη ο Δήμος

228

Την… έσκασαν τη δικηγόρο Αναστασία Καρατζά στο Δήμο Χίου αφού μέχρι σήμερα την έχουν αφήσει απλήρωτη, παρά τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Η είδηση είχε από το μεσημέρι γίνει γνωστή, όταν παρέδωσε το σχετικό φάκελο στο Δήμο, που στην κρίσιμη δίκη στις 8 Μαρτίου 2023 θα πρέπει να εκπροσωπηθεί από τη Νομική του υπηρεσία.
Η κα Καρατζά που σύμφωνα με πληροφορίες αναγκαζόταν μέχρι και γραμμάτια, για να μη χαθούν οι ημερομηνίες, να πληρώνει η ίδια, έχει πάντως πολύ καλά εξοπλισμένο νομικά το Δήμο Χίου παραδίδοντας πανέτοιμο το φάκελο.

Στην επιστολή της προς τα ΜΜΕ η Αναστασία Καρατζά αναφέρει:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το μεσημέρι παρέδωσα τον φάκελο του Θόλους στο Δήμο Χίου. Ο λόγος για τον οποίο παραδόθηκε ο φάκελος αφορά στο γεγονός ότι μέχρι και σήμερα ο Δήμος Χίου, παρά τις συνεχείς μου προσπάθειες και οχλήσεις, δεν έχει εξοφλήσει τα έξοδα που καταβλήθηκαν και τη συμφωνηθείσα αμοιβή για την εκπροσώπησή του Δήμου Χίου ενώπιον του Ειρηνοδικείου Χίου, την περίοδο Μαρτίου – Ιουνίου 2022, ούτε για την κατάθεση προτάσεων στο Πολυμελές Πρωτοδικείο και την εκπροσώπηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο τον Δεκέμβριο 2022, ενώ και για την εξόφληση των εξόδων και των αμοιβών προηγούμενων δικαστικών ενεργειών, επίσης υπήρχε μεγάλη δυσκολία και καθυστέρηση. Κατόπιν των ανωτέρω, ο φάκελος παρεδόθη στο Δήμο Χίου, προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το νομικό τμήμα του Δήμου Χίου κατά τη δικάσιμο της 08.03.2023 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Το α’ τριμήνο του 2024 παραδίδεται το Δικαστικό Μέγαρο Χίου- γραπτώς το θέλουν οι δικηγόροι
Επόμενο άρθροΤέλη Μαρτίου θέλουν εγκαίνια για παθολογική- ψυχιατρική- Ικανοποιημένοι δηλώνουν Μηταράκης – Ροϊλός, αντίδραση ΣΕΣΝΟΧ (video)