Αρχική Νέα Τοπικά Διαδικτυακή συζήτηση υπουργού Μετανάστευσης για Νέα Δομή

Διαδικτυακή συζήτηση υπουργού Μετανάστευσης για Νέα Δομή

94

Μετά τη συνέντευξη τύπου και τις πολλαπλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να χαρακτηρίσει την αντίθετη πρόταση για Κέντρο Καταγραφής και Ταυτοποίησης 500 θέσεων πως λειτουργεί υπέρ των ροών ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, διοργανώνει αύριο Τρίτη, 11/1/22 στις 6.00 μ.μ., διαδικτυακή συζήτηση με τους παραγωγικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της Χίου, με θέμα “Μεταναστευτικό και ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τη Χίο”.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος, το ΤΕΕ Βορειανατολικού Αιγαίου, το Επιμελητήριο Χίου, ο Ιατρικός Σύλλογος, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Χίου κ.ά.
Να σημειωθεί ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι φορείς έχουν εκφραστεί δημόσια με ανακοινώσεις τους κατά της δημιουργίας Νέας Δομής στη θέση Θόλος.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του υπουργείου, έχει προσκληθεί το σύνολο των φορέων του νησιού και η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της προσωπικής σελίδας στο facebook του υπουργού.
Εξάλλου ο κ. Μηταράκης αναμένεται να πραγματοποιήσει την επόμενη Δευτέρα, 17/1 στις 5.00 μ.μ. ανοικτή ομιλία το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜε τον ίδιο Πρόεδρο το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου
Επόμενο άρθροΣκυλίτσειο: Έκτακτα μέτρα με μείωση εξωτερικών ιατρείων και είσοδο με rapid test