Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Διήμερο εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο από τις Πολιτιστικές Ομάδες Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διήμερο εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο από τις Πολιτιστικές Ομάδες Πανεπιστημίου Αιγαίου

115

Οι Πολιτιστικές Ομάδες του Πανεπιστημίου διοργανώνουν 2ήμερο Φεστιβάλ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.
Η πρώτη μέρα (Σάββατο 16) ξεκινά στις 7.00 μ.μ. με την προβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά ενός πολιτικού θρίλερ, παραγωγής του 1969 με θέμα τη δολοφονία βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη. Την επιμέλεια έχει αναλάβει η κινηματογραφική ομάδα του Πανεπιστημίου.
Έπειτα, μετά τις 21:00 θα ακολουθήσει live hip hop βραδιά από τους Tiny Jackal & Thanasimos πλαισιωμένοι από τους Χιώτες ΦΛΜ. Η βραδιά θα κλείσει με after party με Dj set.
Η δεύτερη μέρα (Κυριακή 17) θα ξεκινήσει στις 5.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της σχολής με μια ανοιχτή συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο που όπως και τότε, έτσι και τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Τη σκυτάλη θα πάρει η ΘΟΠΑΧ στις 6.00 μ.μ. για να παρουσιάσει το δρώμενο «Ανθρωποφύλακες», αποσπάσματα από το ομότιτλο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση.
Στις 7.00 μ.μ. θα ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία με αφετηρία το Πανεπιστήμιο, στάση στο Ηρώο και επιστροφή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιτυχία Λιμεναρχείου Χίου: Εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης μεταφοράς ατόμων
Επόμενο άρθροΆμεση παρέμβαση του Υπ. Ναυτιλίας για τα Ψαρά, ζητά ο Αν. Μιχαηλίδης