Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου: Μήνυση κατά αγνώστων για φόλες σε αδέσποτα (video)

Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου: Μήνυση κατά αγνώστων για φόλες σε αδέσποτα (video)

135

Στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων για τη θανάτωση ζώων με φόλες, προχώρησαν οι εκπρόσωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου και της «Κιβωτού του Θοδωρή».

Πραγματοποίησαν εξάλλου το μεσημέρι της Παρασκευής παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Εισαγγελίας Χίου αρκετοί φιλόζωοι, σημειώνοντας το μαρτυρικό θάνατο που έχουν βρει τουλάχιστον 60 ζώα τους τελευταίους μήνες. Τονίζοντας την εγκληματική ενέργεια αυτών, που χρησιμοποιούν δραστικότατα φυτοφάρμακα αλλά και δηλητήρια, σημείωσαν ότι ο καθένας μας θα πρέπει να προσέχει στη γειτονιά του. Από την ώρα που θα ρίξει κάποιος την φόλα, αυτή δρα ανεξέλεγκτα και είναι άγνωστο ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες, ακόμα και για παιδιά, που παίζουν στην ίδια περιοχή, σημείωσαν.

Σχετικά με τα αδέσποτα ζώα τόνισαν, ότι ευθύνονται οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες και πως μόνη λύση είναι η στείρωση αυτών των ζώων.
Την κινητοποίηση των φιλοζωικών οργανώσεων στήριξε με την παρουσία του και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα ζώα Σιδερής Ντομάτας, αναφέροντας πως ο Δήμος συνδράμει για τον στείρωση, τον εμβολιασμό και την τροφή των αδέσποτων ζώων περίπου με 100.000 ευρώ ετησίως.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑστυνομική Διεύθυνση Χίου: Διπλή επιτυχία με συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές- διαρρήξεις
Επόμενο άρθροΕπιμελητείον: Περίπατος στο Γιβάρι κ Δελφίνι Λαγκάδας την Κυριακή 12/3