Αρχική Νέα Τοπικά Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου για κρίσεις στην Αστυνομία

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου για κρίσεις στην Αστυνομία

146

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον Υποστράτηγο Ντουρουντού Ελευθέριο για την παραμονή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου.
Επίσης τον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο Κεβόπουλο Γεώργιο, ο οποίος επιστρέφει στη γνώριμή του Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου, όπου τοποθετήθηκε ως Διευθυντής.
Στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου και Λέσβου, παρέμειναν ως Διευθυντές ο Ταξίαρχος Τσαπικούνης Ανδρέας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βαζούρας Ηλίας αντίστοιχα.

“Υπό την καθοδήγησή τους και με την υποστήριξη όλων των Αστυνομικών του βορείου Αιγαίου, θα συνεχίσουμε την μέχρι τώρα συνεργασία, με γνώμονα την επίτευξη της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, εντός ενός πλαισίου επαγγελματικού και ανθρώπινου”, σημειώνει η Ενωση Αξιωματικών που ευχαριστεί και εύχεται να χαρεί την αποστρατεία του, ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Μπριλάκης Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., καθώς και ευχές στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Κατσιαμάκα Ιωάννη που τερμάτισε ευδοκίμως την Υπηρεσία του ως Υποστράτηγος ε.α., ευχαριστώντας τον για την μακροχρόνια και πολύτιμη προσφορά του στο Συνδικαλιστικό κίνημα.

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, τονίζει επίσης ότι οι φετινές (μη) κρίσεις, δημιούργησαν μόλις 30 κενές οργανικές θέσεις προς κάλυψη από Αξιωματικούς που αναμένουν να προαχθούν, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά η παραμονή στους βαθμούς, ιδίως του Αστυνόμου Α΄ και Αστυνόμου Β΄, δημιουργώντας ευλόγως αίσθημα αδικίας σε μεγάλο αριθμό Αξιωματικών. Η επόμενη διεκδίκηση της Ομοσπονδίας μας θα πρέπει να είναι η επαναφορά της διάταξης της παραγράφου 1 του άρθρου 42 του ΠΔ 24/1997, για την προαγωγή στον ανώτερο βαθμό, ανεξαρτήτως υπάρξεως κενών οργανικών θέσεων, με τη συμπλήρωση οκτώ ετών στους βαθμούς του Υπαστυνόμου Α΄ μέχρι Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

Διαφήμιση