Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Ιωάννα Καρυστιάνη και Παντελής Βούλγαρης στη Βολισσό, προβολή “Το τελευταίο σημείωμα”

Ιωάννα Καρυστιάνη και Παντελής Βούλγαρης στη Βολισσό, προβολή “Το τελευταίο σημείωμα”

1143

Μια ξεχωριστή εκδήλωση την 1η Ιουλίου θα λάβει χώρα στη Βολισσό, όπου δύο μεγάλες προσωπικότητες της σύγχρονης ελληνικής τέχνης φιλοξενούνται από «Το Σπίτι της Λογοτεχνίας», του Γιάννη Μακριδάκη.
Πρόκειται για την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη και τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, οι οποίοι θα βρίσκονται στο χωριό από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2018.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στις 8:00 το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού “Ομηρος”, σε συνεργασία με «Το Σπίτι της Λογοτεχνίας» και των Εργαστηρίων Λογοτεχνίας του ΟΜΗΡΕΙΟΥ- παρουσία των δημιουργών, στον αυλόγυρο του Σχολείου της Βολισσού, θα προβάλλουν την τελευταία ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα», σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη.
Πριν την προβολή οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δημιουργούς τόσο για την ταινία όσο και γενικότερα για τη δουλειά τους στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο.
Θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα από τον Σύλλογο Βολισσού.
Η είσοδος για την προβολή της ταινίας είναι ελεύθερη.

Συνάντηση με δημιουργούς cineμάθεια
Εξάλλου την Κυριακή, 1η Ιουλίου στις 11.00 το πρωί θα γίνει στο Σχολείο της Βολισσού, συνάντηση των Π. Βούλγαρη και Ιωάν. Καρυστιάνη με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, καθώς και με αντιπροσωπείες των μαθητικών ομάδων που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Αιγαίου «Σινεμάθεια».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Χίου, του συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βολισσού και του Δήμου Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροCineμάθεια 2018- 2η μέρα με ταινίες από Γυμνάσια και Ειδικά Σχολεία (VIDEO)
Επόμενο άρθροΔιευκρινήσεις για Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – ΦΠΑ, ανακοίνωση Αν. Μιχαηλίδη