Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Cineμάθεια 2018- 2η μέρα με ταινίες από Γυμνάσια και Ειδικά Σχολεία (VIDEO)

Cineμάθεια 2018- 2η μέρα με ταινίες από Γυμνάσια και Ειδικά Σχολεία (VIDEO)

249

Με την προβολή ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από τα γυμνάσια και τα ειδικά σχολεία, συνεχίζεται το φεστιβάλ Cineμάθεια 2018, που διοργανώνει η το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμαις Εκπαίδευσης Χίου.
Με την πρώτη προβολή να ξεκινά στις 8.15 μ.μ. στο cine κήπος , στο Δημοτικό Κήπο της Χίου. Στο τέλος των προβολών θα γίνει η απονομή των βραβείων αφίσας και των βραβείων- τιμητικών διακρίσεων στις κατηγορίες ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας των Γυμνασίων και Ειδικών Σχολείων.
Τα έπαθλα των δύο πρώτων βραβείων (2 ψηφιακές κάμερες) είναι του Δήμου Χίου και οι αναμνηστικές κλακέτες από την Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ενώ τα επιλεγμένα βιβλία που συνοδεύουν όλα τα βραβεία αποτελούν δωρεά των εκδόσεων «ΠΑΤΑΚΗΣ».
Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, 29/6/18 παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές με τη συμμετοχή του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού, μελών των Κριτικών Επιτροπών, εκπροσώπου της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, μαθητών από το 1ο Λύκειο Χίου και καθηγητών που συμμετείχαν στην δημιουργία ταινιών· μεταφέροντας ο καθένας και η καθεμιά την εμπειρία από τη συμμετοχή στη Cineμάθεια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤαξίδι με τους στίχους του Γιάννη Αγγελάκα, παρουσίαση από Σπίτι Λογοτεχνίας (VIDEO)
Επόμενο άρθροΙωάννα Καρυστιάνη και Παντελής Βούλγαρης στη Βολισσό, προβολή “Το τελευταίο σημείωμα”