Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Καλογήρου: προχωράμε με εμπιστοσύνη- Μουτζούρης: έχω μάθει να συνεργάζομαι

Καλογήρου: προχωράμε με εμπιστοσύνη- Μουτζούρης: έχω μάθει να συνεργάζομαι

109

Με δήλωσή της έκλεισε την προεκλογική περίοδο, πριν την κάλπη της 2ης Κυριακής η Χριστιάνα Καλογήρου, με συνέντευξη τύπου στη Λέσβο ανταπάντησε ο Κώστας Μουτζούρης.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr
Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, λίγο πριν το 2ο γύρο των εκλογών:


«Ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες η ενδιαφέρουσα αυτή προεκλογική περίοδος.
Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, οι συμπολίτες μας στο Βόρειο Αιγαίο με την ψήφο τους ορίζουν την πορεία, αποφασίζουν για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας.
Με την ίδια αφοσίωση που δουλέψαμε ως τώρα, με την ίδια συνεχίζουμε.
Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι η δύναμη ενός τόπου.
Με εμπιστοσύνη και ευθύνη προχωράμε.
Την Κυριακή οι πολίτες παίρνουν τις αποφάσεις».


Συνέντευξη τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών και την ερχόμενη Κυριακή του β΄ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 31/5/2019, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Πρύτανης, Κώστας Μουτζούρης .
Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού, κυριότερα όσοι εκλέγονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κ. Μουτζούρης μίλησε για αρκετά θέματα κάνοντας για άλλη μια φορά αναφορές στις θέσεις , στο γενικότερο όραμα και στο σχεδιασμό που ανέπτυξε όλο αυτό το διάστημα ο συνδυασμός που ηγήθηκε, το «Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο», επισημαίνοντας πως «Παρότι ο καθένας μας έχει μια ιδεολογική τοποθέτηση, η πορεία μας ως συνδυασμός είναι ανεξάρτητη» και ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.
Με έμφαση στα μεγάλα έργα υποδομής, κατασκευαστικά, λιμάνια, τουρισμό και εναλλακτικές μορφές του, που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά του προγράμματος του, ο κ. Μουτζούρης ανέφερε πως για να πάει η Περιφέρεια μας μπροστά απαιτείται πολλή δουλειά και όλοι προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συντονιστούν και να συνεργαστούν.
Όσον αφορά δε στη διοίκηση που θα εφαρμόσει, ο κ. Μουτζούρης είπε χαρακτηριστικά πως «Η διοίκηση μας θα βασιστεί στη δι-ιδεολογική συνεργασία, καθώς θα επεκταθούμε σε χώρους που καλύπτουν όλη τη γκάμα των ιδεολογιών και σκέψεων, σε κάθε έναν που θέλει να προσφέρει».
Σε ό,τι αφορά δε σε πιθανές συνομιλίες-επαφές που έγιναν ή θα γίνουν αυτές τις μέρες, ο κ. Μουτζούρης σημείωσε πως : «Ως πρύτανης έχω μάθει να συνομιλώ με όλους. Αυτό έκανα πάντα στη ζωή μου για όλα τα θέματα .Αλίμονο, αν δεν κάνω αυτό και τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚώστας Τριαντάφυλλος: “η Χίος πρέπει να αλλάξει γενιά με τη ματιά στο αύριο”, συνέντευξη στην ΕΡΑ
Επόμενο άρθροΣτη Χίο σήμερα, 1/6, ο υπουργός Ναυτιλίας Φ. Κουβέλης