Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις Κώστας Τριαντάφυλλος: “η Χίος πρέπει να αλλάξει γενιά με τη ματιά στο...

Κώστας Τριαντάφυλλος: “η Χίος πρέπει να αλλάξει γενιά με τη ματιά στο αύριο”, συνέντευξη στην ΕΡΑ

115

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr

«Το πρώτο βήμα το κάναμε να μπούμε στο 2ο γύρο» των δημοτικών εκλογών σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος ευχαριστώντας τους δημότες για τη στήριξή τους.
«Η Συμμαχία Αξιών είναι μια παράταξη που προέρχεται από όλες τις κοινωνικές τάξεις της Χίου, που δημιουργήθηκε με ανθρώπους διαφορετικής πολιτικής καταβολής και διαφορετικών πολιτικών διαδρομών και έχει μια δυναμική που δίνει την ελπίδα για αλλαγή σελίδας στο Δήμο», σημείωσε, στη συνέντευξη στην ΕΡΑ, ενώ τόνισε ότι η δύναμή της παράταξης είναι σε αυτή την πολυσυλλεκτικότητα που έχει.
«Δεν είναι δυνατόν να πάμε σε μια κατάσταση που μας γυρνά πίσω», σχολίασε ο κ. Τριαντάφυλλος τονίζοντας ότι «το 2020 η Χίος πρέπει να διοικείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων αλλά και έμπειρων στελεχών, χωρίς να χάσει μισή μέρα. Με μια λογική να κοιτά το αύριο και όχι το χθες. Όχι στις παλιές διαφοροποιήσεις, στις παλιές διαχωριστικές γραμμές. Ναι, σε μία ενιαία προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι μπροστά μας και αυτά είναι αρκετά».

Συγκεκριμένες δράσεις στον τουρισμό

Στην ερώτησή μας σχετικά με τον τουρισμό, ο Κώστας Τριαντάφυλλος σημείωσε ότι καταρχήν , εφόσον οι δημότες του δώσουν το χρίσμα του Δημάρχου, θα προχωρήσουν στη διαμόρφωση ενός ευέλικτου μηχανισμού που θα αποτελείται από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και το φορέα τουρισμού του Επιμελητηρίου, θα έχουν μια άμεση και στοχευμένη προβολή του νησιού. Με στόχο να χτυπήσουμε τις αγορές για το 2020.
Επίσης θα καθιερώσουν δύο μεγάλες εξωστρεφείς οργανώσεις τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοέμβρη και τα Χριστούγεννα, προκειμένου να τονώσουν την αγορά τουρισμού του νησιού.
«Αν η Χίος, αν οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι με το ότι έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια τότε η επιλογή είναι ο άλλος υποψήφιος. Αν όμως θεωρούν ότι η Χίος πρέπει να αλλάξει γενιά, τότε η επιλογή είναι η Συμμαχία Αξιών», σημείωσε στην ΕΡΑ.
Στην πρόταση από τη Βολισσό, να είναι αντιδήμαρχος Αμανής ο εκλεγμένος αιρετός δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Τριαντάφυλλος σημείωσε ότι είναι σωστό αυτό που λέει το τοπικό συμβούλιο όμως «δεν μπορούμε όμως να μπούμε σε αυτή τη λογική πριν τις εκλογές», τονίζοντας ότι είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που θα χρειαστούμε όλοι ενώ αποτελεί αναγκαιότητα η σύνθεση απόψεων, κάτι που το διασφαλίζει η Συμμαχία Αξιών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣταμάτης Κάρμαντζης: “η Χίος δεν έχει χρόνο για πειράματα”- συνέντευξη στην ΕΡΑ
Επόμενο άρθροΚαλογήρου: προχωράμε με εμπιστοσύνη- Μουτζούρης: έχω μάθει να συνεργάζομαι