Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Κέντρο Πρόληψης Χίου “Ναυτίλος” γιορτάζει τα 20 χρόνια του με θέατρο και...

Κέντρο Πρόληψης Χίου “Ναυτίλος” γιορτάζει τα 20 χρόνια του με θέατρο και μουσική (VIDEO)

312

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος», με σειρά εκδηλώσεων.
Αυτό το Σάββατο, 19/5/2018 στις 7.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου και από μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ και Μουσικό δρώμενο σε συνεργασία Μουσικού Σχολείου και 4ου Γυμνασίου Χίου και τη συμμετοχή 2 παιδιών προσφύγων από τη δομή της ΜΕΤΑδρασης στο νησί.
Ο κλινικός ψυχολόγος του “Ναυτίλου” Στράτος Τσουκάρης  μίλησε για την εκδήλωση όπου το θεατρικό είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο “Γροθιά στο στομάχι. Λογοτεχνία της σκόνης”, που περιέχει κείμενα των μελών του ΠΕΘΕΑ “Αργώ” στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μανόλης Στάθης, εμψυχωτής της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, ο Ευθύμης Κετσετζόπουλος μέλος της ομάδας και η Μαρία Γεωργαλά μαθήτρια στο Εσπερινό ΕΠΑΛ μιλούν για αυτή την παράσταση και τη συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης.
Παράλληλα οι καθηγήτριες των 4ου Γυμνασίου και Μουσικού Σχολείου Κάτια Ντάμπου και Μαίρη Φραγκάκη μιλούν για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία για τη συμμετοχή τους με συναυλία στην εκδήλωση, που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔΑSOS, νοιάζομαι και εγώ, εκδήλωση ΟΜΙΚΡΟΝ στην Κλειδού
Επόμενο άρθροΈκθεση φωτογραφίας νεαρού πρόσφυγα στη Χίο, του Ν. Ροδίτη