Αρχική Νέα Τοπικά ΚΙΝΑΛ Χίου: αρτίστας του… διαίρει και βασίλευε ο υπουργός

ΚΙΝΑΛ Χίου: αρτίστας του… διαίρει και βασίλευε ο υπουργός

83

“Όπως όλα δείχνουν ο κύριος Μηταράκης τίποτα δεν έχει διδαχθεί από τις περσινές του ολέθριες επιλογές και συνεχίζει να βαδίζει στα ίδια ολισθηρά μονοπάτια προβαίνοντας σε πολιτικές τακτικές αιφνιδιαστικές και ταυτόχρονα ανεφάρμοστες”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του Κινήματος Αλλαγής.

“Μόνο έτσι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την διαχείριση του προσφυγικού στην Χίο και την επιλογή του Θόλους για δημιουργία νέας αποθήκης ψυχών.

Πρόκειται για έναν αρτίστα του διαίρει και βασίλευε που προκειμένου να πετύχει τις επιλογές του δεν διστάζει να ναρκοθετήσει την κοινωνική συνοχή μη προσφέροντας λύση στο πρόβλημα αλλά διογκώνοντάς το.

Από κοντά, θλιβερός αρωγός στις προσπάθειές του Υπουργού και ο Δήμαρχος Χίου με τα εξαπτέρυγά του.

Ως Ν. Ε. του Κινήματος Αλλαγής εμμένουμε στις παρακάτω θέσεις που έχουμε κατά καιρούς εκφράσει:
1.Ταχύτατη και πλήρης αποσυμφόρηση της νήσου.
2. Κλείσιμο του αίσχους της ΒΙ.ΑΛ.
3. Κανένα κέντρο εγκλεισμού στο νησί με μόνιμα χαρακτηριστικά.
4. Δημιουργία μόνο μιας μικρής δομής των 500 για καταγραφή και ταυτοποίηση.

Ας κατανοήσει επιτέλους ο κύριος Μηταράκης ότι πρώτα απ’ όλα έχει εκλεγεί από τους Χιώτες ώστε να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο και όχι για να προωθεί τις επιδιώξεις της κυβέρνησης και τα συμφέροντα κύκλων της ΕΕ την οποία πολύ λίγο έχει πιέσει στην κατεύθυνση του να κατανοήσει ότι το προσφυγικό είναι πρόβλημα πρωτίστως Ευρωπαϊκό και όχι της Συκιάδας, της Λαγκάδας, του Χαλκειούς ή του Βροντάδου, όπως ό ίδιος με τις διχαστικές επιλογές του επιχειρεί να καταστήσει”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ..

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι Οινούσσες τίμησαν τον απερχόμενο Διοικητή της ΑΕΝ Πλοιάρχων
Επόμενο άρθροΣε αναβρασμό Λαγκάδα- Συκιάδα- Βροντάδος για την δομή Μηταράκη στο Θόλος