Αρχική Νέα Τοπικά Κοινή δήλωση δημοτικών παρατάξεων- ανεξάρτητων συμβούλων: ΟΧΙ στην αναπτυξιακή εταιρεία Δ. Χίου

Κοινή δήλωση δημοτικών παρατάξεων- ανεξάρτητων συμβούλων: ΟΧΙ στην αναπτυξιακή εταιρεία Δ. Χίου

54

Χίος 3-9-2021
Με αίσθημα ευθύνης και διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφωνίες μας ως προς την ίδρυση ή όχι αναπτυξιακής εταιρείας στο δήμο της Χίου, οι παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι που υπογράφουμε, δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής να περάσει την πολιτική της σε βάρος της πλειοψηφίας του ΔΣ και των δημοτών μας.

Μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η ίδια που συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών.

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, δέσμια των ρουσφετολογικών της πολιτικών και του νεποτισμού που την διακρίνει.

Αν πράγματι ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη.
Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες”, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα.

Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ
ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιορτάζουν οι Αγιοπαρασκευούσοι τον Ιερομάρτυρα Αγιο Γεώργιο εκ Κρήνης Μικράς Ασίας
Επόμενο άρθροΕπιστολή Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ σε Δ. Κουτσούμπα: «Θέλω να αφήσω τον κόσμο αυτόν σαν κομμουνιστής»