Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Κόκκινος κάδος ανακύκλωσης ρούχων από το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου

Κόκκινος κάδος ανακύκλωσης ρούχων από το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου

121

Το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom, τοποθέτησε τον κόκκινο κάδο ανακύκλωσης, στη Λεωφόρο Αιγαίου (έξω από το κτίριο του Τελωνείου Χίου).

Στον Κόκκινο Κάδο μπορούν να ανακυκλώνονται ενδύματα και υποδήματα, ενώ την Κυριακή στις 11.30 το πρωί θα γίνει η πρώτη παρουσίαση από το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου.

Τι συμβαίνει με τα συλλεχθέντα είδη μετά τον κόκκινο κάδο
Βήμα 1: Συλλογή & Μεταφορά από τους κόκκινους κάδους στην εταιρεία Recycom.
Βήμα2: Μετά από μικρή διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες σε όλη την Ελλάδα.
Βήμα 3: Το υπόλοιπο ποσοστό εξάγεται με σκοπό την επανάχρηση. Μέρος του υλικού, τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού.

Πρόκειται για μια οργανωμένη και ολοκληρωμένη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης που προωθεί το Σύστημα μας σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, για την ανακύκλωση και στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, εδώ και 110 χρόνια, εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!
Στόχος 12. Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή
Στόχος 13. Δράση για το κλίμα
Στόχος 17. Συνεργασία για τους στόχους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝεκρός 79χρονος στα Γρίδια
Επόμενο άρθροΒάρδιες περιφρούρησης στο Θόλος