Αρχική Νέα Τοπικά Βάρδιες περιφρούρησης στο Θόλος

Βάρδιες περιφρούρησης στο Θόλος

103

Σε κατάληψη του χώρου, στην περιοχή Θόλος, όπου το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχωρεί το σχεδιασμό του για τη δημιουργία Νέας Δομής προσφύγων- μεταναστών, προχωρεί η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου.
Σύμφωνα με πρωϊνή ανακοίνωση, από σήμερα το απόγευμα προχωρούν σε κατάληψη του χώρου και βάρδιες φύλαξης.
παράλληλα θα πραγματοποιηθούν νέες συνελεύσεις στις κοινότητες που βρίσκονται γύρω από το χώρο του Θόλους και συγκεκριμένα σε Συκιάδα και Λαγκάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!
Χιώτες και Χιώτισσες. Βήμα το βήμα, η κυβέρνηση με τον υπουργό μετανάστευσης και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, υλοποιούν την εγκληματική τους πολιτική, προκειμένου να μετατρέψουν όλοι αυτοί το νησί μας σε φυλακή, σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εργασίες στον πολύπαθο χώρο του Θόλους, να τον καταλάβουν, για να εγκλωβίσουν εσαεί και τη δική μας τη ζωή και των προσφύγων και μεταναστών.
Ετοιμάζονται στο μάτι του κυκλώνα να γκριζάρουν το νησί. Αρνούμαστε ρητά και κατηγορηματικά αυτή την προοπτική για τον τόπο μας. Αρνούμαστε το ρόλο του δεσμοφύλακα για μας και τα παιδιά μας. Το οφείλουμε στις σημερινές και στις επόμενες γενιές! Το οφείλουμε στο όνομα του πολιτισμού όλων των ανθρώπων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας Χιώτης επαγγελματίας που θα «βοηθήσει» στην καταστροφή του τόπου του. Του τόπου που θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέροντας ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στη νέα εισβολή της Κυβέρνησης και της ΕΕ στο νησί μας, εξαγοράζοντας, εκβιάζοντας, απειλώντας!
Η ιστορία είναι αδέκαστη, ας αποφασίσουν να γραφτούν στις λαμπρές της σελίδες και όχι στις μαύρες.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
• Η Συντονιστική μαζί με τα Τοπικά συμβούλια , γράφουν ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ στο χώρο του Θόλους αργά το απόγευμα της Δευτέρας!
• Ξεκινούν οι συνελεύσεις του Αγώνα στους οικισμούς!
• Ξεκινούν οι βάρδιες φύλαξης εντός του πεδίου!
ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚόκκινος κάδος ανακύκλωσης ρούχων από το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου
Επόμενο άρθροΚόκκινο ΟΧΙ για το Θόλος- καμία Νέα Δομή στο νησί