Αρχική Πολιτισμός Κυψέλη δημιουργίας και τέχνης ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων Χίου “Η...

Κυψέλη δημιουργίας και τέχνης ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων Χίου “Η Βοκαριά”!, γράφει ο Ν. Ροδίτης

121

ΕΥΘΥΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΟΔΙΤΗ

Θέλουμε να συγχαρούμε το νέο ΔΣ του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Νενήτων Χίου “Η Βοκαριά”, το οποίο πριν από λίγες μέρες συγκροτήθηκε σε σώμα, η κυρία Στέλλα Κουντουριάδη είναι η νέα πρόεδρος του, ενώ αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβούλιου είναι το εξής: Πρόεδρος: Στέλλα Κουντουριάδη, Αντιπρόεδρος: Αγγελική Παμπάλου, Γενικός γραμματέας: Καίτη Πουλερέ, Αναπληρωτής γραμματέας: Παμπάλου Λεμόνια, Ταμίας: Νεκτάριος Λυμπέρης,
Τακτικά μέλη: Γιάννης Βούκουνας, Γιάννης Φασιανός, Αθήνα Πασσάδη, Κωνσταντίνα Αντωνάκη,
Αναπληρωματικά μέλη: Ευαγγελία Δουλγεράκη και Μαρία Ρηγάκη.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εύχομαι καλή επιτυχία, να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι να δουλεύει όπως τα προηγούμενα ΔΣ για την πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του χωριού του και όχι μόνο… Στα πλαίσια αυτά, ευτυχώς όλα τα εργαστήρια του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Νενήτων “Η Βοκαριά” ξεκίνησαν και για την νέα χρονιά!
Τα τμήματα που λειτουργούν είναι τα εξής:
Παραδοσιακοί χοροί, Zumba, Θεατρικό εργαστήριο, Pilates, Αεροβική Γυμναστική, Χορωδία, Παιδική εφηβική χορωδία, Επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ- πονγκ) για αρχάριους, προχωρημένους και αγωνιστικό τμήμα, ζωγραφικής και τέλος τμήμα ενόργανης.
Σ’ αυτό το τελευταίο τμήμα ας μας επιτραπεί να σταθούμε, μιας και οι άνθρωποι εκεί του Συλλόγου επέλεξαν για τρίτη συνεχή χρονιά Υπεύθυνη Διδασκαλίας του τμήματος ενόργανης την καταξιωμένη Χιώτισσα δασκάλα χορού την κυρία Μαργαρίτα Εγγλέζου. Λίγα λόγια από το βιογραφικό της κυρίας Εγγλέζου, έχει φοιτήσει στη σχολή χορού της Λίας Δημητροπούλου, επίσης στη σχολή της Δέσποινας Γρηγοριάδου στην Αθήνα. Έχει διδαχτεί τζαζ, σύγχρονο, λάτιν, κάραχτερ και ρεπερτόριο. Τέλος την πολύ αξιόλογη αυτή δασκάλα χορού που είναι τιμή για τη Χίο που μένει και εργάζεται στο νησί, η κυρία Εγγλέζου έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις όπως Ζιζέλ, Δον Κιχώτης, Μπαγιαντέρα, Λίμνη των Κύκνων, Ωραία Κοιμωμένη και άλλες υπέροχες παραστάσεις! Καλή επιτυχία να ευχηθούμε εμείς σε όλα τα τμήματα της «Βοκαριάς» και αυτή τη χρονιά!

23/10/2020

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑΡΤΙΟΝ, μουσική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα καρκίνου μαστού
Επόμενο άρθροΚεσάτι – νταραβέρι – αλισιβερίσι…, αντιγραφή- μεταγραφή Κ. Ζαφείρης