Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση: Καταγγέλλει Κυβέρνηση και Υπουργείο ότι προχωρά το κλειστό κέντρο στο...

Λαϊκή Συσπείρωση: Καταγγέλλει Κυβέρνηση και Υπουργείο ότι προχωρά το κλειστό κέντρο στο Θόλος

79

Για εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας, καταγγέλλει την Κυβέρνηση και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η Δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, αφού όπως αναφέρει κατατέθηκε στο ΚΑΣ αίτηση αδειοδότησης για τη δομή στο Θόλος.Συγκεκριμένα η παράταξη αναφέρει: «Την ώρα που σύσσωμη η Χίος παρακολουθούσε με αγωνία το δημοτικό συμβούλιο Χίου και τα τεκταινόμενα με την απαράδεκτη πρόταση της δημοτικής αρχής για τις Μπαμπακιές, την ίδια ημέρα το πρωί το υπουργείο κατέθετε στο ΚΑΣ την αίτηση αδειοδότησης για το Θόλος, με σχέδια για δομή πάνω από 3000+».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

Την ώρα που σύσσωμη η Χίος παρακολουθούσε με αγωνία το δημοτικό συμβούλιο Χίου και τα  τεκταινόμενα με την απαράδεκτη πρόταση της δημοτικής αρχής για τις Μπαμπακιές , την ίδια ημέρα το πρωί το υπουργείο κατέθετε στο ΚΑΣ την αίτηση αδειοδότησης για το Θόλος, με σχέδια για δομή πάνω από 3000+

Προσπαθούν να εμπαίζουν όλους τους Χιώτες , ακόμα και τους δικούς τους στη δημοτική αρχή ή η «υπεύθυνη»  πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργού, είναι όπου κάτσει η μπίλια;

Η ντροπή γι’ αυτή την  κυβέρνηση που ένας χιονιάς είναι αρκετός για να σαρώσει τα πάντα, πόσο  μάλλον το προσφυγικό – μεταναστευτικό, είναι άγνωστη λέξη.

Επιμένουν να φέρουν σε πέρας τη βρώμικη δουλειά, να στήσουν κολαστήρια, να διαχειρίζονται μαζί με την ΕΕ τον πόνο και των νησιωτών και πολύ περισσότερο των εγκλεισμένων.

Επιμένουν την ώρα που τα σύννεφα με τη γείτονα χώρα πυκνώνουν, τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι το Αιγαίο, αυτοί να προτιμούν τα τριάντα αργύρια της ΕΕ και στο μοίρασμα της λείας.

Επιμένουν με όλα τα μέσα, με εξαγορές, με ταξίματα, με ρουσφέτια με νέα στημένα γκάλοπ με μονόδρομο την ερώτηση και πάλι να επιλέξει ο ερωτώμενος τοποθεσία!!!

Είναι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού μας.

Καταγγέλλουμε για πολλοστή φορά την πολιτική τους  να  μετατρέψουν πάση θυσία τα νησιά  σε φυλακή της ΕΕ , σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των απόκληρων των πολέμων τους.

Δηλώνουμε πως δεν θα τις περάσει.

Καλούμε τα χωριά, όλους τις Χιώτες να μην αφήσουν να περάσει αυτή η επιζήμια πολιτική εγκλωβισμού ψυχών στα νησιά .

Είμαστε έτοιμοι, αποδείχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο, θα αποδειχτεί και τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν.

Έχουν γνώση οι φύλακες

Όλοι στον αγώνα .

Χίος 18/2/2021

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Χίος τιμά το 1821 (video)
Επόμενο άρθροΠεριφερειακό Συμβούλιο για τις επιπτώσεις του νέου νόμου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ζητά η “Συμπαράταξη Πολιτών”