Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ: Κατόρθωσαν στο Δήμο να μην… πληρώσουν τη δικηγόρο για το Θόλος

ΛΑΣ: Κατόρθωσαν στο Δήμο να μην… πληρώσουν τη δικηγόρο για το Θόλος

142

Λαϊκή συσπείρωση Δήμου Χίου

Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εδώ και αρκετό καιρό είχε ανατεθεί η υπόθεση του Θόλους στην έγκριτη δικηγόρο κα. Καρατζά με δεδομένο και το φόρτο εργασίας του νομικού τμήματος του δήμου.
Η κα. Καρατζά, μαζί με τα αξιόλογα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Χίου, κατόρθωσαν επάξια να υπερασπίσουν το δίκιο του χιώτικου λαού απέναντι στην άθλια πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού της, να στήσουν την υπερδομή φυλακή καταπατώντας τα δικαιώματα του δήμου και της περιουσίας του.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η δημοτική αρχή της τοπικής αριστείας κατόρθωσε να αφήσει απλήρωτη τη δικηγόρο κ. Καρατζά που υπερέβαλλε στο έργο της.

Στην τελευταία μάλιστα δίκη ετέθη το θέμα και από τον επικεφαλής της ΛΑΣ και δημοτικό σύμβουλο στον κ. Βεργίνα αρμόδιο αντιδήμαρχο, που υποσχέθηκε να επιληφθεί του ζητήματος.
Δυστυχώς κατόρθωσαν να μην την πληρώσουν, δείχνοντας ότι για άλλη μια φορά κανουν τα πικρά γι αυτούς γλυκά , υπονομεύοντας τα συμφέροντα του δήμου, βάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση και στην πολιτική της.

Μάλλον η κ. Καρατζά έπρεπε να είναι… τραγουδιστής! Τότε όχι μόνο θα πληρωνόταν, αλλά θα έπαιρνε και μπόνους 15.000 ευρώ από το Νομικό πρόσωπο!!!
Απαιτούμε άμεσα την πληρωμή της δικηγόρου και τη συνέχιση της παρουσίας της στην επερχόμενη δίκη.

Χίος 11/2/2023

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛουκιανός Κηλαηδόνης, ο εμπνευσμένος τραγουδοποιός, γράφει ο Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Επόμενο άρθροΧιουγκιάρ μπεγερντί… μοσχάρι κοκκινιστό δηλαδή με πουρέ μελιτζάνας, από τον Μακάριο Αβδελιώδη