Αρχική Νέα Τοπικά Με έξοδα παράταξης Δημάρχου η συμμετοχή αντιδημάρχου σε εκδήλωση “Ρεπουμπλικανών Εξωτερικού”, με...

Με έξοδα παράταξης Δημάρχου η συμμετοχή αντιδημάρχου σε εκδήλωση “Ρεπουμπλικανών Εξωτερικού”, με βολές σε παρατάξεις αριστεράς

55

“Όταν η υποκρισία, ο φαρισαϊσμός, η δημαγωγία και ο λαϊκισμός χτυπούν κόκκινο τότε έχουμε αριστερές εκρήξεις και όχι μόνο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα ακόμη μία φορά, από την αντίδραση δημοτικών παρατάξεων αναφορικά με τη συμμετοχή του Δήμου μας σε Διεθνή Ημερίδα με θέμα την παράνομη μετανάστευση και τις συνέπειές της”, αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Χίου, που ανακοινώνει επίσης ότι τα έξοδα του ταξιδιού του αντιδημάρχου Γιάννη Ξενάκη θα καλυφθούν “από την παράταξη του Δημάρχου”.
Στην ουσία φαίνεται πάντως η διαφορετική προσέγγιση που έχει στο θέμα του προσφυγικού- μεταναστευτικού, από τις δημοτικές παρατάξεις της Χιακής Συμπολιτείας και της Λαϊκής Συσπείρωσης, η Δημοτική Αρχή Χίου που συνεχίζει στο δελτίο τύπου:
“Απώτερος στόχος της συμμετοχής είναι η ανταλλαγή απόψεων και η απόκτηση γνώσης από ειδικούς και έμπειρους γύρω από αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που έχει ανατρέψει την κανονικότητα της ζωής στα νησιά μας.
Σε αυτό το πλαίσιο υπάγεται η μετακίνηση του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Ξενάκη που είχε την έννοια της επίσημης συμμετοχής του Δήμου μας σε μία συζήτηση με επίκεντρο το ακανθώδες θέμα που ταλανίζει πραγματικά τα ακριτικά μας νησιά. Δυστυχώς, εξ όλων των ανωτέρω, το μόνο στοιχείο που απομονώθηκε με απίστευτο λαϊκισμό, ήταν η κάλυψη του ποσού των 200 ευρώ για τα έξοδα της μετακίνησης του Αντιδημάρχου, το οποίο τελικά θα καλυφθεί από την παράταξη του Δημάρχου χωρίς να αποτελέσει δαπάνη του Δήμου.
Ως εκ τούτου οι άναρθρες κραυγές που ακούστηκαν συνεχίζουν να αποδεικνύουν τα στερεοτυπικά πιστεύω και τις αντιλήψεις των φορέων τους, τους οποίους και παραδίδουμε στην κρίση των συμπολιτών μας.
Τους καλούμε να καταλάβουν επιτέλους, ότι το χρέος μας είναι η προάσπιση του τόπου και των ανθρώπων μας, ένα καθήκον υψηλό που θα πράξουμε απαρέγκλιτα με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί αυτήν την εντολή μας έδωσαν οι πολίτες απλόχερα και εμείς θα τιμήσουμε ακέραια”, καταλήγει το δελτίο τύπου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια μηνύματα στη μνήμη Δημοσθένη Τριαντάφυλλου
Επόμενο άρθροΑπό τη ζούγκλα του μαυροπίνακα στη ζούγκλα του νεοφιλελευθερισμού, του Δ. Λαβατσή