Αρχική Νέα Τοπικά Συλλυπητήρια μηνύματα στη μνήμη Δημοσθένη Τριαντάφυλλου

Συλλυπητήρια μηνύματα στη μνήμη Δημοσθένη Τριαντάφυλλου

436

Συλλυπητήρια μηνύματα από τη Δημοτική παράταξη της Συμμαχίας Αξιών, του Δημάρχου Χίου, του Κινήματος Αλλαγής, του Πολιτιστικού Ομίλου “Λέοντα Αλλάτιου” προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τριαντάφυλλο και την οικογένειά του, για το θάνατο του πατέρα του, Δημοσθένη Τριαντάφυλλου.
Η εξόδιος ακολουθία του αείμνηστου καπετάνιου Δήμου, θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 29/1, στις 4.00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καλαμωτής.
Αναλυτικά τα μηνύματα:


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμωτή, γιος του συμβολαιογράφου Κώστα Τριαντάφυλλου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο Δημοσθένης Τριαντάφυλλος.

Ζυμωμένος με την αρμύρα της θάλασσας, ο καπετάν Δήμος, ο αρχικαπετάνιος, με την καθαρή ματιά, τον πράο, ήρεμο αλλά και αποφασιστικό χαρακτήρα, δάμασε για πολλά χρόνια τις θάλασσες, ενώ παράλληλα στάθηκε στη ζωή του καλός οικογενειάρχης και ακούραστος μαχητής της ζωής.

Αγαπημένος του τόπος η Καλαμωτή και η παραλία της Κώμης, που δεν άλλαζε με τίποτα τα καλοκαίρια. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν χρόνια, η θάλασσα ήταν το σπίτι του….

Στον επικεφαλής της παράταξης μας και σε όλα τα μέλη της οικογένειας, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια.

Ευχόμαστε στον Κώστα, δύναμη να ξεπεράσει αυτή την οικογενειακή δοκιμασία και να θυμάται πάντα τον αγαπημένο του πατέρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη, 29/1/2020 στις 4.00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καλαμωτής.

ΚΙΝ.ΑΛ. ΝΕ Χίου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημοσθένη Τριαντάφυλλου και ευχόμαστε κουράγιο και υπομονή στον γιο του Κωνσταντίνο και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δήμαρχος Χίου
Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του καπετάν Δήμου Τριαντάφυλλου, πατέρα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Αξιών» κ. Κώστα Τριαντάφυλλου.
Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος πατέρας, σύζυγος και παππούς.Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Να ζουν, να θυμούνται και να τιμούν τη μνήμη του.

“Λέων Αλλάτιος”
΄Υστερα από την αναγγελία θανάτου του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , πατέρα του επί σειρά ετών ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Χίου «Λέων Αλλάτιος» κ. Κώστα Τριαντάφυλλου , το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, στα γραφεία του Ομίλου, σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00 και ομόφωνα αποφάσισε :

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2. Να παραστούν τα μέλη του Ομίλου στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
3. Να προσφέρει χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός»
4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και αντίγραφο να δοθεί στους οικείους του.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣΕΣΝΟΧ για Νοσοκομείο Χίου: “τον Σεπτέμβρη και αν… ραντεβού στο ακτινολογικό” (video)
Επόμενο άρθροΜε έξοδα παράταξης Δημάρχου η συμμετοχή αντιδημάρχου σε εκδήλωση “Ρεπουμπλικανών Εξωτερικού”, με βολές σε παρατάξεις αριστεράς