Αρχική Νέα Τοπικά Μεταφορά εμβολιασμών στο Κ.Υ. Πυργίου, εξηγήσεις από τη Διεύθυνση

Μεταφορά εμβολιασμών στο Κ.Υ. Πυργίου, εξηγήσεις από τη Διεύθυνση

266
Σε τηλεφωνική ενημέρωση όλων των πολιτών που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό σήμερα Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, αλλά και τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, στο Κέντρο Υγείας Πυργίου ότι ο εμβολιασμός τους θα μετακινηθεί λίγες μέρες μετά προχώρησε η διεύθυνση του Κέντρου.
Αιτία αυτής της μετακίνησης των ραντεβού που δεν σημαίνει ότι κάποιος θα χάσει τον εμβολιασμό του, ήταν τεχνικά θέματα, για τα οποία μάλιστα ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πυργίου Ηλίας Θεοδωρόπουλος φρόντισε να δώσει μέσω διαδικτύου σχετικές εξηγήσεις και να θέσει τέλος και στις όποιες φημολογίες για το τι έγινε και ακυρώθηκαν τα σημερινά ραντεβού.
“Σήμερα, λόγω ενός τεχνικού θέματος, είχαμε αναβολή των σημερινών ραντεβού εμβολιασμού για covid-19 στο Κ.Υ. Πυργίου. Ενημερώσαμε τηλεφωνικά όλους τους πολίτες που είχαν σήμερα ραντεβού, και αυτούς που θα έχουν τη Δευτέρα, ότι δεν πρόκειται κανείς να χάσει τη δόση του και τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του. Τα σημερινά ραντεβού κ ίσως και αυτά της Δευτέρας θα μετακινηθούν τις αμέσως προσεχείς μέρες (Τρίτη-Τετάρτη). Όλοι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Κ.Υ για το νέο τους ραντεβού.
Το πρόβλημα που μετέθεσε τους σημερινούς εμβολιασμούς, ήταν καθαρά τεχνικό. Η διαδικασία της μεταφοράς και της συντήρησης των εμβολίων υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους και έχει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας για να φτάσει να γίνει στον πολίτη ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία έχει και την ανάλογη γραφειοκρατία που κάποιες φορές δεν μπορεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα.
Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την σημερινή τους ταλαιπωρία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στη διαδικασία των εμβολιασμών, αγωνιζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν ότι διαθέτουμε εμβόλια με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και από ότι δείχνουν οι μελέτες, με υψηλή αποτελεσματικότητα.
Υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να εμβολιαστούμε
και να μην ξεχνάμε να κρατάμε τα ατομικά μέτρα προστασίας, για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας”, καταλήγει ο κ. Θεοδωρόπουλος.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση τιμής και μνήμης στην Κυδιάντα, 28/2
Επόμενο άρθροΗ δημοκρατία δεν εκδικείται, του Δ. Λαβατσή