Αρχική Uncategorized Παθολογική Κλινική: κατέρρευσε ψευδοροφή, ευτυχώς χωρίς τραυματία

Παθολογική Κλινική: κατέρρευσε ψευδοροφή, ευτυχώς χωρίς τραυματία

244

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν το πρωί στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Χίου, όταν τμήμα της ψευδοροφής στο διάδρομο μεταξύ των δωματίων αριθμοί 3 έως και 5 κατέρρευσε!
Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 11.00 το πρωί και ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν άδειος ο διάδρομος οπότε δεν υπήρξε τραυματισμός.
Ηδη έχουν μεταφερθεί οι ασθενείς από το 1 έως και το 5 δωμάτιο (σε όλο το μήκος του επικίνδυνου διαδρόμου) σε άλλα δωμάτια.
Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τη νέα διοικητή του νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη μας είπε ότι με τεχνικό κλιμάκιο εξετάζουν το χώρο.
Οι πληροφορίες μας λένε για νερά που έμπαιναν από την οροφή με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η ψευδοροφή.
Πρόσφατα υπήρξαν επιστολές διαμαρτυρίες πολιτών για την κατάσταση στην παθολογική κλινική, που ενώ αρχικά σχεδιαζόταν η ανακαίνισή της με τη δημιουργία της Νέας Πτέρυγας στο νοσοκομείο της Χίου αυτό το έργο δεν πραγματοποιήθηκε.
Για την κλινική είχε ενδιαφερθεί, ύστερα από αίτημα της προ-προηγούμενης Διοίκησης το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει μελέτη για την Παθολογική. Μετά τη σημερινή όμως εξέλιξη επιβάλλεται να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτη Χίο σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΜεταφορά ασθενών Παθολογικής σε άλλες κλινικές, μετά την πτώση τμήματος ψευδοροφής