Αρχική Πολιτισμός Τέχνες Οινούσσες: Θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» (4-5 Μαΐου)

Οινούσσες: Θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» (4-5 Μαΐου)

100

Η θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» του Γιώργου Κοζυράκη, σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζαβέλλα θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στις Οινούσσες.

Η παράσταση που παρουσιάζει «μια από τις πιο αγνές κι ηρωικές μορφές του Αγώνα για την Ελευθερία», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ θα παρουσιαστεί στις 4 Μαΐου (8.00 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Χ. Λεμός» και το πρωί της Πέμπτης 5/9, 9.00 μ.μ., στο Γυμνάσιο Οινουσσών.

Στο ρόλο της Μαντώς παίζει η Άννα Μωραΐτου και στο ρόλο του αφηγητή μουσικού ο Μαυρίκιος Μαυρυκίου.
Η παράσταση δίδεται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. για τους Αιγνουσιώτες. Επίσης έχει την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής Οινουσών και των φορέων του νησιού (ΣΦΟ,ΤΕΟ, Ιδρυμα Λ&Α. Λεμός), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
«Σας προσκαλώ να τιμήσουμε όλοι την μνήμη της ηρωίδας της Μυκόνου, που αδικήθηκε, παραγκωνίστηκε και πέθανε πάμφτωχη και ξεχασμένη, αν και έδωσε τα πάντα για τον αγώνα», σημειώνει ο Δήμαρχος Οινουσσών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνοιξε… πανιά με το “Star Clipper» η κρουαζιέρα
Επόμενο άρθροΤο χρονικό των έργων για το Ιωνικό Κολυμβητήριο- Δεν συμμετείχε στο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο η Δημοτική Αρχή