Αρχική Νέα Τοπικά Π. Βρουλής- Αντιπεριφερειάρχης Υγείας: Ζητά περιορισμό ενοικιάσεων διαμερισμάτων σε πρόσφυγες

Π. Βρουλής- Αντιπεριφερειάρχης Υγείας: Ζητά περιορισμό ενοικιάσεων διαμερισμάτων σε πρόσφυγες

224

«Να μην προβαίνουν σε ενοικιάσεις αν και εφόσον στην ίδια πολυκατοικία έχουν ήδη νοικιασμένα διαμερίσματα σε μετανάστες», ζητά από την Υπατη Αρμοστεία αλλά και από τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πρόνοιας Παντελής Βρουλής.
Απευθυνόμενος στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και στο Περιφερειακό γραφείο Ασύλου Χίου Κέντρο Υποδοχής και ταυτοποίησης, ο κ. Βρουλής εξηγεί αυτό το αίτημά του λέγοντας ότι «…αφενός δεν υπάρχει έλεγχος ως προς τις μετακινήσεις τους , γίνεται συνωστισμός στα διαμερίσματα, αλλά παρατηρείται και το φαινόμενο σε πολυκατοικίες να είναι τα μισά διαμερίσματα ενοικιασμένα από μετανάστες με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την διαβίωση των υπολοίπων ενοικιαστών η ιδιοκτητών των διαμερισμάτων», χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς συνεπάγεται.
Πάντως το σχετικό αίτημα δεν αφορά όπως φαίνεται τη Λέσβο ή τη Σάμο αλλά μόνο τη Χίο, αφού μόνο στο Γραφείο Ασύλου της Χίου αποστέλλεται.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο Χίου: Μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές μηνών Φεβρουαρίου-Μαρτίου για Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους
Επόμενο άρθροΣυντονιστική Επιτροπή: καταγγέλλει το αντι-δημοψήφισμα