Αρχική Νέα Τοπικά Συντονιστική Επιτροπή: καταγγέλλει το αντι-δημοψήφισμα

Συντονιστική Επιτροπή: καταγγέλλει το αντι-δημοψήφισμα

130

Δύο διαφορετικά ψηφίσματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας avaaz.org «τρέχουν» αυτές τις μέρες και αφορούν το προσφυγικό- μεταναστευτικό και τις δομές στη Χίο.
Το πρώτο από την Συντονιστική επιτροπή Αιρετών και κατοίκων της Χίου έχει σαν τίτλο «”S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” SOS FOR THE NORTHEASTERN AEGEAN ISLANDS» και ημερομηνία έναρξης στις 20 Απριλίου 2020.
Το 2ο έχει τίτλο «Μεταφορά του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, μακριά από κατοικημένες περιοχές», με ημερομηνία έναρξης την 21η Απριλίου και δημιουργό τον Michael A..
Tο γεγονός καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και πολιτών, αφού πέρα από το αντι-δημοψήφισμα, όπως το χαρακτηρίζει, δημιουργήθηκε και «κάλπικη σελίδα» όπως αναφέρουν με σχεδόν ίδιο όνομα (πρόσθεσαν στο τέλος «για το καλό της Χίου»…).
Μάλιστα η Συντονιστική Επιτροπή, που σχηματίστηκε με την ανακοίνωση της Επίταξης της περιοχής στο 17ο χιλιόμετρο Χίου- Βολισσού για τη δημιουργία κλειστής δομής 5000+ προσφύγων- μεταναστών, σημειώνει ότι αυτό έγινε «…με προφανείς σκοπούς την δημιουργία σύγχυσης αλλά και διχασμού! Τελικό αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά η γελοιοποίηση τους στα μάτια του κόσμου! Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να μην πέφτουν θύματα της εξαπάτησης που μοναδικό στόχο έχει να ξοδευτούν τα εκατομμύρια της Ε.Ε για να γίνουν τα νησιά μας φυλακές. Χτες επέλεξαν το 17 σήμερα το Κοντάρι αύριο το στρατόπεδο στο Καμπί στον Αη Γιώργη το Συκούση, την Καλαμωτή και σε όλη τη Χίο…», κλείνει την καταγγελία η Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και κατοίκων της Χίου που βλέπει πάντως και “πολιτικό δάκτυλο” πίσω από αυτή την κίνηση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠ. Βρουλής- Αντιπεριφερειάρχης Υγείας: Ζητά περιορισμό ενοικιάσεων διαμερισμάτων σε πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΣωματείο εργαζομένων συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου: Ανακοίνωση για απεργία διαρκείας