Αρχική Νέα Αθλητικά Περιφερειακός Αγώνας Δρόμου σε Δημόσια Οδό, 11/2

Περιφερειακός Αγώνας Δρόμου σε Δημόσια Οδό, 11/2

153

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, με την υποστήριξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, διοργανώνει τον Περιφερειακό αγώνα δρόμου σε Δημόσια Οδό την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024,με ώρα έναρξης 10.00π.μ..

Χώρος εκκίνησης και τερματισμού το Δημοτικό Στάδιο Χίου.
Οι διαδρομές των αγώνων είναι οι εξής:
1. Διαδρομή 1.100Μ:
Εκκίνηση από το Δημοτικό Στάδιο-Χρήστου Μάντικα-Στροφή δεξιά Μ.Λιβανού-Αριστερά Κλεάρχου Χρύση-Λεωφόρος Αιγαίου-λίγο πριν το café escobar-είσοδος Ν.Κούβελα-στροφή αριστερά Μ.Λιβανού-δεξιά είσοδος Χ.Μάντικα και Τερματισμός στο Δημοτικό Στάδιο.
2. Διαδρομή 1500Μ:
Εκκίνηση από το Δημοτικό Στάδιο-Χρήστου Μάντικα-Στροφή δεξιά Μ.Λιβανού-Αριστερά Κλεάρχου Χρύση-Λεωφόρος Αιγαίου-αναστροφή στο ύψος των GOODYS -λεωφόρος Αιγαίου-είσοδος Ν.Κούβελα-στροφή αριστερά Μ.Λιβανού-δεξιά είσοδος Χ.Μάντικα και Τερματισμός στο Δημοτικό Στάδιο.
3. Διαδρομή 2000Μ.
Εκκίνηση από το Δημοτικό Στάδιο-Χρήστου Μάντικα-Στροφή δεξιά Μ.Λιβανού-Αριστερά Κλεάρχου Χρύση- Είσοδος στο Ν.Λιμενοβραχίονα-αναστροφή στο ύψος του ιστού-λεωφόρος Αιγαίου-Αναστροφή στο ύψος του café CANTIO-Λεωφόρος Αιγαίου-είσοδος δεξιά στη Ν.Κούβελα-στροφή αριστερά Μ.Λιβανού-δεξιά είσοδος Χ.Μάντικα και Τερματισμός στο Δημοτικό Στάδιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί αυτοκινήτων να αποφεύγουν τις παραπάνω οδούς προκειμένου οι αγώνες κατά το χρονικό διάστημα 10.00-12.30 να διεξαχθούν με ασφάλεια για όλους τους αγωνιζόμενους.

(Στο χάρτη η 3η διαδρομή)

Διαφήμιση