Αρχική Απόψεις Face-tweet Περιμένοντας άδικα την παράσταση, γράφει η Ευγενία Ασλανίδη

Περιμένοντας άδικα την παράσταση, γράφει η Ευγενία Ασλανίδη

116

18 Ιουλίου, ώρα 9.15 μ.μ. θεατρική παράσταση “Μέχρι Τελικής Πτώσης“, γράφει το πρόγραμμα της ΔΗΚΕΧ για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023 στο ανοιχτό θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην περιοχή Καστρομηνά.

Το διασταυρώσαμε και με το πρόγραμμα που εξέδωσε ο οργανισμός παραγωγής του έργου και ξεκινήσαμε να είμαστε έγκαιρα στο θέατρο.

Βρήκαμε την πόρτα κλειστή, ούτε ψυχή ζώσα γύρω, “λάθος μέρα μάλλον ήρθαμε” είπαμε και σταθήκαμε να δούμε αυτό που αυτονόητα περιμένουμε να δούμε όταν μια παράσταση αναβάλλεται ή ακυρώνεται.
Μια ανακοίνωση σε περίοπτη θέση στην έξοδο να ενημερώνει σχετικά.
Δεν υπήρχε, παρά μόνο μια σχισμένη αφίσα, από προηγούμενη εκδήλωση. Που σημαίνει, κανένα ενδιαφέρον! Όπως δεν υπάρχει ούτε και για την προβολή παραστάσεων που κάνουμε “κρα” να δούμε.
Ακόμα ντρέπομαι, άμα θυμάμαι ότι ήρθε πρόπερσι τέτοια εποχή το Θέατρο Τέχνης και έπαιξε μπροστά σε επτά θεατές. https://www.ertnews.gr/…/chios-xechasan-sto-dimo-na…/

Τελικά πήγαμε στο “Περιβόλι”, ήπιαμε το ποτάκι μας, ακούσαμε μουσική και τραγούδια από παλιές αμερικάνικες ταινίες και είδαμε και τη φωτογραφική έκθεση “Ματιές στην άγρια όψη της Χίου“. Μην τη χάσετε, Εξαιρετική!!!!

 

Evgenia Aslanidi , 19/7/2023. 

(σημείωση chiosnews.com: πρόγραμμα της ΔΗΚΕΧ δεν λάβαμε, επισυνάπτουμε τη σχετική αφίσα από την ανα΄ρ4τηση της Ευγενίας Ασλανίδη)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤροχαίο με τραυματισμό 37χρονης μητέρας που προστάτευσε το παιδί της
Επόμενο άρθροΗ μικρή γοργόνα που… εξορίστηκε από το υγρό στοιχείο της, γράφει η Σοφία Καρασούλη