Αρχική Νέα Τοπικά Πολλή… ψυχραιμία και υπομονή συνιστά στην παράταξη Βουρνού, η Δημοτική Αρχή Χίου

Πολλή… ψυχραιμία και υπομονή συνιστά στην παράταξη Βουρνού, η Δημοτική Αρχή Χίου

67

«Ο κ. Βουρνούς μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι απήλθε της δημοτικής αρχής και ότι ο Λαός της Χίου τον κατέταξε τρίτο στις επιλογές του, αποδοκιμάζοντας και την πολιτική και την διοίκηση του… Συνιστούμε, λοιπόν, στον κ. Βουρνού πολλή ψυχραιμία και πολλή υπομονή!”, σχολιάζει τη συνέντευξη τύπου της “Πρωτοβουλίας για τη Χίο”, με σχετικό δελτίο τύπου η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη.
« Όσο για την νέα δημοτική αρχή της Χίου μας, απλά, εμείς και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε!!!», καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Χίου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του κ. Βουρνού και τις αναφορές του στην νέα δημοτική αρχή θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής. Ο κ. Βουρνούς μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι απήλθε της δημοτικής αρχής και ότι ο Λαός της Χίου τον κατέταξε τρίτο στις επιλογές του, αποδοκιμάζοντας και την πολιτική και την διοίκηση του.
Κατανοούμε την αξεπέραστη -όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα πολιτική του συμπεριφορά- πίκρα για την εκλογική του ήττα που είναι και η αιτία της τόσο πολεμικής αντιπολιτευτικής του τακτικής, με τον πιο κραυγαλέο τρόπο και από το πρώτο δευτερόλεπτο που αναλάβαμε το τιμόνι του Δήμου. Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές για την αυτοδιοίκηση, οπότε ας μην κόπτεται τόσο υποκριτικά για δήθεν συναίνεση και στήριξη!Είναι αυτό το «καινούργιο» που ευαγγελιζόταν και που τελικά συνεχίζει και ως αντιπολίτευση να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται εκπροσωπώντας το πιο παλιό από το παλιό!
Δεν θα τον παρακολουθήσουμε στον αποπροσανατολισμό του για να παραμείνει στην επικαιρότητα και να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο στα πεπραγμένα της δημοτικής του αρχής την οποία το εκλογικό αποτέλεσμα έκρινε εκκωφαντικά.Ωστόσο, η Χίος τον έκρινε και τον κατέταξε! Συνιστούμε, λοιπόν, στον κ. Βουρνού πολλή ψυχραιμία και πολλή υπομονή! Πράγματι, όπως ο ίδιος λέει, βήμα βήμα κτίζονται όλα και συμφωνούμε σε αυτό! Με μόνη διαφορά,ότι άλλο το βήμα της χελώνας και άλλο του αλόγου!
Όσο για την νέα δημοτική αρχή της Χίου μας, απλά, εμείς και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε!!!”.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr